Si eu am trecut printr-o experienta similara. Imi placea de un baiat dar imi era teama sa ii spun. Dupa ceva timp am renuntat sa sper. Peste un an am auzit ca el de fapt ma placea. Eram foarte suparata asa ca am incercat sa ma apropii de el din nou, dar el era foarte schimbat. Nu mi-a mai placut deloc de el. Ceea ce vreau sa iti spun e ca fiind 8 ani cred ca il cunosti bine, iar daca el te-a placut sunt sigura ca o va face din nou. Incearca sa te apropii de el si chiar sa ii spui ce simti pentru el.☺ Succes!
S-ar putea sa patesc ce ti s-a intamplat tie.Nu stiu exact cat de mult s-a schimbat si de asta.Ma bucur ca nu sunt singura care a patit asta Dupa cum ai reusit sa gasesti pe cineva cu care sa crezi ca te potrivesti? Toate cele bune!
Nu stiu de ce stai si te chinui de 8 ani si nu actionezi in vreun fel. Baga-te in seama cu el, roaga un prieten sa te bage in seama cu el daca nu poti, invita-l sa iesiti, imprieteneste-te cu el, si daca ti se pare ca e si el interesant de tine spune-i ca-l placi
De 8 ani il plac Bine intre timp mi-au mai placut si alte persoane.dar exista dati cand il vad si iar imi place de el Este mai mic cu o luna decat mine
Tu cati ani?
14(il plac din clasa I si acum sunt in clasa a VIII-a)
Elenastoica9 întreabă: