| hippy16 a întrebat:

Imi place de un baiat de ceva vreme. doar ca nu imi dau seama daca el chiar ma place sau 'se joaca'. Facem parte din aceeasi gasca de prieteni de aproximativ 6 luni. Intotdeauna cand mergem la cabane, iesiri la discoteca sau altele suntem impreuna. Acum cateva luni am fost la o cabana si acolo s-au intamplat unele chestii(sarut, nu mai mult:-o) desi noi nu eram impreuna. De fiecare data cand iesim la discoteca noi suntem impreuna. desi de vreo luna el are prietena, dar face acelaasi lucru vine la mine si incearca sa ma sarute si sa se comporte ca si cum eu as fi iubita lui. nu stiu ce sa mai inteleg ma place sau doar e o distractie continua.

2 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

1) sunt bait desi nu`i asa interesant asta
2) vad in jurul meu mai multe tipuri de baieti incusiv pe mine
3) sunt baieti
a) "seriosi" adica nu -- cu mai multe deodata --> fideli adica
b) "neseriosi" sa nu ii numim altfel cu cat de multe se poate (recunosc eu ma plicisesc numa cu una si le iubesc pe toate la fel :X )
3) dar daca tu esti mai puternica poti elimina concurenta
4) ii clar ca un baiat nu saruta o fata numai asa ca are chef sigur simte ceva pentru ea cat de putin,
depinde de tine cum exploatezi acel sentiment fara sa fii vulgara

| hippy16 explică (pentru Memecy):

Da, asa e. si tocmai ca nu s-a intamplat doar odata faza cu sarutul ca de fiecare data cand suntem intr-un anturaj comun la vreo petrecere. Multumesc mult big grin