| sorina_2296 a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din clasa.Am fost cu el in clasa a5a iar acum este cu o "prietena" de-a mea, dar ea isi bate joc de el.In fata il pupa intruna, iar pe la spate il face in toate felurile.si mai nou a aflet ca mie inca imi place de el.Eu ma multumeam si doar vb cu el iar acum cand a aflat i-a spus sa nu mai vb cu mine ca altfel se desparte de el.Toata lumea i-a zis ca isi bate joc de el dar nu crede.Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Eu cand vreau sa-i demonstrez ceva dirigintei mele, de ex ca m-am certat cu o colega fara sa incep eu, sau m-am injurat cu una din cauza acelei fete, o provoc pe fata si apoi deschid telefonul si o inregistrez, cum ma injura, printr-un video vocal, sau cu camera foto de la telefon.

Si ii arat dirigai. Asa nu mai are niciun dubiu, ca aceea tipa e vinovata.

Asa poti sa faci si u, cand incepe sa-l injure pe iubitul ei, inregistreaz-o dar, cu camera foto, nu vocal, ca astfel va crede ca, ai trucat video, doar ca sa-l desparti de aceea fata, sigur va merge!

Bafta!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheama toata scoala si scpunele si apoi cheama-l si toti spunetii ca e o barvitoare

| Elena1234456 a răspuns:

Daca nu crede, nu este treaba ta. Oricum ii va dovedi ea asta oricum.

| ed23tm a răspuns:

Numai sa nu se incheie cu o palma toata situatia.
nu ai ce sa mai faci fetito.
daca baiatul este cu alta ce sa-i faci
ciuda nu?

| George_5905 a răspuns:

Cel mai bine e sa-ti vezi u te treaba ta, ca mai sunt vreo 2, 7 milioane de baieti pe glob, fara acela de care vorbesti tu!

| ali_7518 a răspuns:

O poti inregistra pe telefon atunci cand il barfeste, iar pe urma sa ii arati inregistrarea baiatului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai lasa-l in pace...