Poate ii place de tine si nu vrea sa arate asta sau poate ca vrea sa vada cum reactionezi ... dar poti sa nu-l mai bagi in seama o vreme si probabil isi va da seama ca a pierdut ceva ce nu poate recupera...si intr'o zi(nu va dura foarte mult) va intra in vorba cu tine si atunci te vei simti in al 9-lea cer:*:*:*
sper sa-ti fie de ajutor
Hehe si la mine e aceeasi situatie.partial
adica se simte ca e o legatura intre noi. l-am placut din prima zi.mm,eu cred ca si el ma place pe mine, felul cum ma privesteinsa am impresia ca e cam timid, si am incercat, chiar am incercat, dar nu-l pot scoate din cercul lui de prieteni
Si a mai fost o faza, chiar acum 2 saptamani.Am mers la clubul pe care il frecventeaza.am dansat putin, chestii. Dar apoi a venit o prietena de-a mea,"ff buna" , care a obs ca il plac, si ca sa-mi faca mie in ciuda, l-a sarutat nebuneste. el... m... n-a respins-o.pff
oricum, e clar ca avea toata lumea creierul putin uzat de alcool dar nu, asta nu inseamna ca nu e si vina lui. oricum, dupa faza asta a plecat imediat. ultimul lucru pe care l-a facut inainte sa plece a fost sa ma salute pe mine__mda,
Si totusi, cand il vad, si eu ma comport ciudaaat! nu-i dau deloc atentie.fiindca si el e cu ai lui, si ma intimideaza "ai lui" :-l
uf------daca n-ar fi atat de frumusel poate nici n-ar merita sa mai fiu fastacita din cauza lui.
siii in cazul tau
baiatul cam are tupeu
dar, eu cred ca a incercat sa iti spuna ca asa sarut, pe obraz, puteti sa incercati si voi
eu o vad ca pe o aluzie
Invita-l la un party si atunci o sa-l manevrezi tu. cum vrei...
Cele mai tari comentarii pentru Hi5