Ajuta-l la teme sau cand va da profesoara teza lasa-l sa copie de la tine dar cu conditia sa iti dea un pupic si poate de aici se infiripa ceva bafta scumpo
Exact asa mi s-a intamplat si mie la 13 ani; el chiar daca aveaprietena se dadea si la mine si la alte fete; eu nu mai avusem ci un prieten si nici nu mai sarutasem pana atunci. m-a intrebare daca vreau sa ma combin cu el si am zis NU. kair daca eram innebunita dupa el(din motivul ca cica in timp c noi o sa fin ferici cineva o sa sufere, adica prietena lui). iar a 2-a zi marea mea mea surpriza, ne-a pus pe aman2 fata in fata:i-a spus frumos ca ma palce pe mine si ca pur si simplu, nu a putut rezista... ea s-a enervat si m-a luat d par ca e doar vina mea pentru tot; eu atunci am inceput sa plang si am plecat acasa.atunci el a venit dupa mine si mi-a zis ca ma iubeste sincer; j ne-am sarutat in privirile pline de gelozie ale fostei lui prietene; da, ink mai suntem impreuna si acum am 14 ani si 5 luni;
Kt despre tine, nu poti sal obligi sai palca de tine, dar cine stie c e in inima lui, ca la mine. dar ar putea ajuta niste priviri in timpul orelor, un zambet, un pupic acolo stiu si eu. succes:*
Exact asa mi sa intamplat si mie la 13 ani;el chiar daca aveaprietena se dadea si la mine si la alte fete;eu nu mai avusem ci un prieten si nici nu mai sarutasem pana atunci.m-a intrb daca vreau sa ma combin cu el si am zis NU.kair daca eram innebunita dupa el(din motivul ca cik in timp c noi o sa fin ferici cineva o sa sufere,adica prietena lui).iar a 2-a zi marea mea mea surpriza,nea pus pe aman2 fata in fata:ia spus frumos ca ma palce pe mine si ca pur si simplu, nu a putut rezista...ea s-a enervat si ma luat d par ca e doar vina mea pentru tot;eu atunci am inceput sa plang si am plect acasa.atunci el a venit dupa mine si mia zis ca ma iubeste sincer;j neam sarutat in privirile pline de gelozie ale fostei lui prietene;da, ink mai suntem impreuna si aq am 14 ani si 5 luni;
Kt despre tine,nu poti sal obligi sai palca de tine,dar cine stie c e in inima lui,ca la mine.dar ar putea ajuta niste priviri in timpul orelor,un zambet,un pupic acolo stiu si eu.succes:*
Exact asa mi sa intamplat si mie la 13 ani;el chiar daca aveaprietena se dadea si la mine si la alte fete;eu nu mai avusem ci un prieten si nici nu mai sarutasem pana atunci.m-a intrb daca vreau sa ma combin cu el si am zis NU.kair daca eram innebunita dupa el(din motivul ca cik in timp c noi o sa fin ferici cineva o sa sufere,adica prietena lui).iar a 2-a zi marea mea mea surpriza,nea pus pe aman2 fata in fata:ia spus frumos ca ma palce pe mine si ca pur si simplu, nu a putut rezista...ea s-a enervat si ma luat d par ca e doar vina mea pentru tot;eu atunci am inceput sa plang si am plect acasa.atunci el a venit dupa mine si mia zis ca ma iubeste sincer;j neam sarutat in privirile pline de gelozie ale fostei lui prietene;da, ink mai suntem impreuna si aq am 14 ani si 5 luni;
Kt despre tine,nu poti sal obligi sai palca de tine,dar cine stie c e in inima lui,ca la mine.dar ar putea ajuta niste priviri in timpul orelor,un zambet,un pupic acolo stiu si eu.succes:*
Andrei67y5 întreabă: