| aandraa000 a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din scoala.Colegii mei au aflat si iau cerut numarul de telefon si i-au spus ca imi place de el.El a vorbit cu o colega si i-a spus ca nu e disponibil pentru mine.
As vrea sa il fac sa ma placa. Plss help!

Răspuns Câştigător
| Rawwwrrrr a răspuns:

Cum sa-i atragi atentia unui baiat?
Simplu.happy

La scoala, in fiecare pauza treci pe langa el cu grupul tau de prietene, si cand se uita la tine, tu ii zambesti, apoi pleci mai departe.happy In alte pauze poti sa intri in discutie cu el, mergi cu prietenele tale, la el, si incepi sa zici: "Hey.happy Ce mai faci?" apoi incepeti sa discutati. Asa va vedea ca esti chiar o fata de treaba. Pe mass si facebook, puteti vorbi mai mult ca sa vada ca tii la el. Afla ce melodii ii plac, si cand treci pe langa el, asculta la telefon una dintre melodiile care ii plac. Asa o sa vada ca ai gusturi muzica la melodii si va incepe sa te simpatizeze. Cheama`l intr-o zi sa iesiti doar voi doi si spune-i in fata sentimentele care le simti pentru el, asa il vei da gata cu curajul tau de a`ti rosti sentimentele adevarate. Fi o fata sociabila, cu tupeu, nu trebuie sa fi deloc timida. Eu cred ca asa vei reusi sa-i atragi atentia.happy Adica eu asa fac.happy Si functioneaza cu multi baieti.happy Sper ca te-am ajutat:*. Winking xD

0 răspunsuri: