| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Îmi place de un băiat de MOR! Nu știu ce mi-a făcut, tot timpul mă gândesc la el...și el a dat de înțeles că mă place din diferite gesturi ...am pus story pentru el, dar nu face nici o mișcare, deși în real se uită foarte des la mine. voce as putea face să-i mai atrag atenția, nu mă refer doar in online și în real (vr să menționez că suntem colegi de clasa ).happy

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar pentru ca se uita la tine? Esti naivă.

| Zartbitter a răspuns:

Poate te-ar ajuta să te gândești ce faci după ce reușești să-i atragi atenția.

Adică pare că i-ai atras-o deja, într-un fel, nu?

Ce pot să-ți recomand e, în primul rând, să nu ai așteptări exacte. Adică să nu te aștepți să se întâmple ceva anume că dacă nu se întâmplă fix aia o să fii și dezamăgită și confuză.

În al doilea rând, gândește-te că nu mai ai nevoie să-i atragi atenția, ci să-i arăți că ești conștientă de faptul că el ți-o acordă pe a lui. Ideea e că, probabil, și el gândește acum la fel ca tine (oare ce-aș putea face eu să-i atrag ei atenția?) :-))

Deci cumva cred că vrei să-i oferi atenție mai multă. Adică să încerci să intri în vorbă cu el mai des. Să-i faci un mic compliment că gen îți place tricoul lui. Are un imprimeu pe tricou? Întreabă-l ce îi place la desenul ăla. Sau la trupa aia, dacă e o trupă? Și ce fel de muzică îi place? Îți recomandă și ție ceva? Ce altceva îi place să facă în timpul liber? După școală cum își petrece timpul? N-ar avea loc și pentru tine câteva momente într-o zi?

| Georgiana05 a răspuns:

Dacă nu ai destul curaj să îi spui în față, scrie-i. Direct.

Îi spui că îl placi, și dacă vrea să ieșiți. Ce se poate întâmpla? Te refuză sau acceptă, altceva nu. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai pune nmic online, ca nu-ti va raspunde!
mergi si vorbeste-i, ofera-te sa-l ajuti la teme, intreaba-l ce mai afce samd.

| Nirvanaaa a răspuns:

Vorbiți ca altfel nu se întâmpla nimic. Du-te și întreabă-l de ceva legat de teme școala ce aveți voi.
Dacă nu ai curaj fata in fata de la început, da-i mesaj pe rețea de socializare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa afli de la cineva ce ii place, ce il pasioneaza, care sunt planurile lui de viitor si vorbeste cu el despre asta dar fara sa isi dea seama ca il placi! Nu trebuie sa realizeze ca il placi din prima!

| SuperSamantha a răspuns:

Dar de ce nu faci tu prima miscare? Poate e mai timid si n-are curaj, dar sigur te place din ce zici. Nu mai sta si spune-i ce simti ca nu-i rusine.

| rafaa696 a răspuns:

Iarta-ma dar nu am cu ce sa te ajut? acelasi lucru îl pățesc și eu la liceu