Am si eu ceva probleme de genul asta, dar eu am pe cineva care imi da multe sfaturi, uite unul:nu-l baga in seama, fa-l sa se simta putin gelos, si daca ivrea sa vorbeasca cu tine fa-i ochii dulci. Cel putin mie imi merge daca vrei sa incerci, sper sa iti mearga si tie la fel de bine ca mie.
HA?
''Acum nu mai stiu cum sa fac ca sa ma bage in seama ca fata nu ca o prietena deoarece am format o prietenie fromoasa''
Deci e putin ambigua descrierea ta.
Sunt 2 variante:
1. Tu i-ai dat papucii flux continuu timp de 4 ani tipului, dar tot ati format o prietenie frumoasa.(putin probabil dar daca asta vroiai sa zici atunci poti incepe a-ti da palmi).
2. Tipa care era prietena ta acum nu te mai baga in seama ca fata(aici iar e putin ciudat, ea acum te considera baiat? sau?) desi voi pe vremuri erati prietene bune (nu :'am format o prietenie frumoasa' exprimare care pe linga faptul ca e ilogica suna si gay).
In acest caz ce naiba ai vrea sa faci? sa o strangulezi pana redeveniti prietene?
Tipa face ce vrea ea, iar daca tu ii respecti macar opinia o sa fii de acord cu orice ar face ea(chiar si daca nu te mai baga in seama ca o fata ce-o fi insemnand si asta)
elena2312131 întreabă: