E clar ca te place. Daca iti spune "urato" inseamna ca te considera chiar frumoasa. Asa fac baietii in general. Chiar daca nimeni nu-i intelege.
O fi jurat ca nu te place, dar a jurat in van. Daca el crede ca il placi, daca toata lumea zice ca te place, daca te cauta prin pauze dupa cum ai zis, e clar. Sunt semne evidente.
Dar nu astepta sa-ti faca el avansuri. S-ar putea sa pierzi prea mult timp. Nu te gandi la nimic, pur si simplu spune-i ca il placi. Nu are de ce sa-ti fie frica, daca baiatul te place.
bafta multa!
Nu crezi ca esti cam mica pentru baieti? adica ai totusi 12 ani.cred ca ar trebui sa lasi asta pentru mai tarziu.totusi la 11 ani cat are el are o minte mai mica decat cea a unui bebelus.nici el nu stie ce vrea nici tu.deci gandeste-te bine.
Am si eu un coleg care ma tachina asa mereu.bine noi suntem bbf. daca a jurat ca nu te place si e gelos pe asa`zisul tau iubit.nu`i mai da atentie.si daca inca se da pe LG tine spune`i ca nu vrei sa pierzi timpul.intreaba`l daca simte sau nu ceva pentru tine.
Diorrus întreabă: