| blue95 a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa mea.Prietenele mele imi spun ca eu sunt singura cu care se comporta diferit de celelalte fete, imi vorbeste diferit, ma priveste uneori chiar prea mult, imi zambeste, ma intreaba diverse lucruri fara importanta. Dar cu alte fete cand sunt eu in preajma le ia in brate etc. A fost intrebat daca ma place si a zis ca nu.De atunci am decis sa ma departez d el si am reusit.Insa el s-a apropait iar, am devenit iar prieteni si as vrea sa stiu daca ma place din comportamentul lui nu stiu ce sa cred.Se uita la mine, zambeste, vorbeste doar cu mine pe mess, la restul le spune ca nu are timp sau altceva. dar nu stiu ce zic. voi ce ziceti?sad

2 răspunsuri:
| RougeEttiquete a răspuns:

Eu zic ca:
-Poate si-a dat seama ca il placi si de aceea s-a comp asa si acum ii pare rau ca te-a pierdut
-Incearca sa ii urmaresti comportamentul si sa il analizez cu cel dinainte.
-Nu il ignorra!

| deutza a răspuns:

Eu zic ca ii place de tine dar poate este prea timid sau crede ca tu nu il placi si nu vrea sa sufere.ar trebui sa vorbesti deschis cu el despre asta numai voi doi fara altii prin preajma sa vezi ce iti spune si dupa o sa vezi dupa reactia lui daca ceea ce spune este adevarat sau nu. dupa asta o sa stii cum sa actionezi:* bafta:*