In primul rand, baiatul este cel care face primul pas, iar din cate ai scris, te-a invitat la ziua lui, la pescuit, probabil s-a "informat" unde iti petreci tu timpul cu prietenii etc. Acum important este sa accepti invitatiile lui (din punctul meu de vedere el inca te place). In al 2lea rand fata de la avatar putea fi oricine nu neaparat o iubita, iar vecina aceea poate te-a mintit, cine stie. Vorbeste cu el cat mai ai timp deoarece baietilor nu le place sa astepte si vorbeste cat mai lejer cu el.
Discuta cu el.Intreaba-l ce era cu poza aia la avatar, si de ce iti face "ochi dulci" daca are prietena.[in caz ca are]. ca asa se observa din cate ne'ai spus tu aici.
Poi daca de atatea ori tot o incercat sa te faca sa va intalniti inca ii mai place de tine de tipa nu stiu ce sa zic s-ar putea sa fie doar ceva asa sau s-ar putea sa te verifice intr'un altfel de mod. Bafta in orice decizie iei!
Am acceptat invitatie la plimbare si am vorbit cu el mai multe.Am aflat ca nu mai are prietena. Dar inca nu sunt cu el mz fetele