| Lary_7052 a întrebat:

Imi place de un baiat din liceu si am reusit prin intermediul unor colegi sa aflu numarul lui de telefon si id'ul de mess.Am incercat sa ma imprietenesc cu el, vorbim pe mess, la telefon, m-a invitat sa iesim la un film, dar el spune ca se va combina cu mine doar daca voi intretine relatii sexuale cu el. Eu nu sunt pregatita pentru asta. Prietena mea cea mai buna mi-a spus sa nu il mai caut pentru ca nu este de nasul meu, dar eu ma gandesc numai la el.

8 răspunsuri:
| cristina4love a răspuns:

Daca vrea sa fie cu tine doar pentru sex inseamna ca este un mare mitocan. Ce crede ca esti? O bucata de carne? Doamne ce baiat. Daca mi-ar fi pus asemenea conditie nu as mai discuta cu el in viata mea. Draga mea prietena ta are dreptate.Nu este el destul de bun pentru tine.Se va culca cu tine si te va abandona dupa aceea. Mai sunt baieti pe lumea asta:*. Pupici

| Hmmmm a răspuns:

Stai de vb cu el si explica-i ca tu nu te simti pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala. daca tine la tine si te vrea cu adevarat va avea rabdare cu tine si va stii sa te astepte.si daca nu atunci inseamna ca nu tine la tine si ar fi mai ok sa cauti pe altcineva

succes si sarbatori fericite:*

| LCD a răspuns:

Nu il accepta sub nici o forma!
sa isi cumpere o papusa gonflabila

| fevrier a răspuns:

În niciun caz să nu accepţi!
Este un mare bădăran dacă a putut să-ţi zică aşa ceva!
Prietena ta are dreptate, ascult-o, s-ar putea să regreţi mai târziu.

| Silvia_6960 a răspuns:

Dumnezeule... Este clar ca o data ce vai face acest pas, nu va exista niciun fel de relatie intre voi doi, adica una serioasa in niciun caz, vei fi un sa din acei "Friend Bennefits" daca stii la ce ma refer. Inteleg ca mintea iti este numai la el, insa nu stiu ce vezi la un asemenea badaran. Sper sa iti fi fost de ajutor.

| Aly07 a răspuns:

Ar trebui sa faci cum iti spune inima, dar nu cred ca e potrivit.
P. S. nimeni nu te impiedica sa faci ce vrei cu viata ta.

| mikidutz a răspuns:

Cum zice si lora fugi cat mai ai timp si nu te mai gandi la el ca s-ar putea sa te cheme odata acasa la el si sa tio iei chiar daca esti pregatita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu pot sa cred ca ti-a spus asta eu in locul tau nici nu mai vorbeam cu el. bine ca acum faci ce vrei