| MyName_4993 a întrebat:

Imi place de un baiat din scoala. Acum o luna am fost intr-o excursie si ne-am sarutat si chesti din astea. Dar a doua ziua s-a purtat de parca nu s-ar fi petrecut nimca. Dar se mai da la mine cateodata dar problema e ca si la alte fete. Voi ce ati face?

6 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Dă-l naibii...
Uită de el, nu are absolut nicio intenţie cu tine. Nu de alta, dar dacă ai încerca să fii cu el ne-am alege peste câteva săptămâni cu o altă întrebare de la tine, despre al cărei conţinut presupun că ştii de acum. Deci...happy

| LNK a răspuns:

Salut!
Eu cred ca de fapt isi bate joc de tine. Adica daca tu i-ai fi placut, dupa ce v-ati fi sarutat s. a. m. d, ti-ar fi dat mai multa atentie si in niciun caz nu s-ar fi dat si la alte fete.
In locul tau as cauta pe altul, pentru ca actualul nu merita atentie deloc.

| Bloo2 a răspuns:

Eu ce as face thinking as gasi altu' laughing

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Pff sa te invat ceva nu tot ce zboara se mananca cum si in cazul tau, nu toti care vor ceva de la tine gata au ganduri cu tine...nu mai pica in plasa asa de usor. Mi se pare asa aiurea sa te saruti cu cineva sa nu sti nimica de el am intalnit persoane din asteastraight face. ma rog sunt alte vremuri acumstraight faceDar ubitha chiar daca iti place de cineva nu trebuie sa pici asa de repede in "capcana" pentru ca o sa vada ca iai permis si de la un sarut una alta se ajunge la altceva...

pai dupa aia ce facem. Vorbeste cu el vezi ce vrea de la tine dar dupa parerea mea gandeste'te poate are prietena si isi bate joc de voi. Daca intr-adevar a avea prietena pone'te in locul ei daca ei ii face asa ceva tie de ce nu mai bine 'next' adica sunt atatia baietii pe loomea asta ai o viata inainte traieste'o lasa'l pe el ca sigur face misto de tine dupa parerea mea acum s anul mi-o iei in nume de rau e treaba ta ce faci dar mai bine fa asa cum au spus si ceilalti cauta pe altcineva ca nu e de nasul tau

hai te'am pwpatbig hug vezi ce faci

| alina6344 a răspuns:

Salut. eu cred ca tu si celelalte fete pentru acest baiat sunteti numai asa. de distractie.big grin
nu se gandeste deloc sa sentimentele voastre.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai va-ti sarutat si chesti din astea? adica ce chestii? ca eu vad ce chestii se fac de pe la 12 ani incepand? daca ati facut asa o chestieeeee... e normal sa fie mai distant.doar nu s-o insura cu tine acum nu? pentru un sarut si o chestie.