| KurtCobain1994 a întrebat:

Imi place de un baiat din scoala, iar ca sa ii zic ca il plac, am rugat un vechi prieten sa ii dea mesaj pe facebook in care sa il intrebe daca ma place iar el a zis nu... mai am vreo sansa sa fim impreuna? Ne cunoastem doar din priviri si imi e rusinesa vorbesc cu el. Ce fac? Dau fnda

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca n-ai vorbit niciodata cu el logic ca nu te place, de ce ar face-o din moment ce nici nu te cunoaste poate mai mult decat ca te-a vazut? Incearca sa vorbesti cu el, poate chiar prin intermediul acelui prieten comun si daca va fi cazul, se va dezvolta ceva atunci.

| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce a raspuns atat de transant inseamna ca te cunoaste, nu are sentimente si nu simte fata de tine nicio atractie. Nu cred ca are vreun rost sa-ti mai pierzi timpul degeaba. Incearca-ti norocul in alta parte alaturi de o alta persoana, unul care sa fie el cel care te doreste.

| T0T a răspuns:

Daca nu vorbesti cu el normal ca nu ai sanse. Bagati mintile in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, ai procedat ca o lasa(nu te supara). Un posbil motiv pentru care respectivul tip de care iti place a zis nu este acesta. Incearca sa vorbesti cu el pentru a-l cunoaste mai intai. Nu e bine sa judeci o carte dupa coperta, daca intelegi ce vreau sa spun. Daca dupe ce il cunosti bine tot iti place de el, ia-l si tu cu vrajeala sau chestii din astea si vezi daca iti raspunde. Funda?