Dupa parerea mea ar fi bine sa incerci sa te apropii de sora lui sau chiar de mama lui. Bine iti dai seama ca nu pti fi prietena cu mama sa)... oricum incearca sa fii draguta si respectuoasa cu mama lui. Si mie imi place de un baiat si asa am facut. M-am apropiat de surorile lui si asa am aflat foarte multe informatii despre el. Am observat ca asa ma mai baga in seama. Sper ca te-am ajutat...
PS: Cand esti pe langa el, incearca sa fii cat mai draguta si sa vorbesti cat mai normal. Nu te mai intimida si nu te pierde.
Te-am pupat!:*
Pai trebuie sa afli dc si el te poate iubii. Incearca sa te apropii de sora lui, poate si de fratii lui eu stiu dc sunteti de varsta apropiata si sa va distrati impreuna si cu el( vezi cum se comporta cu tine) sau incearca sa ii ajuti cu ceva(nu cu bani). sper sa nu suferi din asta si iti urez succes
Domane deci useru BRO-a dreak gramatica cu nebunu care-a inventat-o e cel mai penal ) numai de el dau ) si da niste raspunsuri ) pai in legatura cu baiatu sari pe el glumeam pai date pe langa el sa vezi daca si el te place BAfTa
Scz nu vreau sa-ti stric sentimentele dar daca zici ca tatal lor e la`nchisoaree :O
atunci e grav.
inseamna ca a comis o fapt f. f. f. grava. si noi, copii de la parinti invatam sa ne comportam...asa ca...mai bine n`ai avea de`aface cu ei.
situatia e f. grea.
asa cum am zis
nu vreau sa te ranesc
dar eu iti zic ca tot ce stim noi [copii] stim de la parinti si unii invata cam repede.
te luve si ai grija pe viitor .