| AlessandraS a întrebat:

Imi place de un baiat, foarte mult.La inceput il uram, dar cu timpul am inceput sa-l cunosc, sa vb cu el. Ce cicalim unul pe altul, dar a 2 zi o luam de la inceput.Toate fetele din clasa mea spun ca ma place si eu il plac, jumatate din baieti sunt de acceasi parere, dar sunt si alti baieti, care zic ca nu ne suportam. Baiatul de care imi place ma ajuta mereu, daca l-am intrebat ceva si nu a stiut, imediat cauta raspunsul ca sa mi-l zica, in ciuda faptului ca ne enervam, dar vorbim mai liber pe mess, fata in fata ne enervam. Ce credeti, ca ma place sau doar e in mintea mea?

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

De obicei atunci cand doi se plac si sunt prea timizi sa si-o spuna direct, se manifesta cicalindu-se unul pe altul.Dovada si discutia mai libera pe mess.Va placeti, spuneti-va direct si lucrurile se vor schimba.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că te place. Dacă nu te-ar place, de ce te-ar mai ajuta? Așa făcea și un coleg de-al meu ..Toată ziua se cicălea cu fata pe care o iubea, dar când avea nevoie de ceva, nu ezita să o ajute. big grin
Așa că te place. happy Sper că te-am ajutat! :*

| anabahebak a răspuns:

Te place sigur, orcuma sa fac baietii cand le place o fata incep sa faca misto de ea.