| natasa1438736 a întrebat:

Imi place de un băiat și nu știu daca și lui îi place de mine dar de când ne-am cunoscut se uita cam mereu la mine iar de 2 zile a început să mă tachineze și să mă ciupeasca în asa fel in cat să nu mă doară, și ne batem în glumă iar el când vede ca încep să mă supar încetează asi începe să mă șteargă, ca și cum aș fi murdara pe pantaloni, iar la ultima ora am stat pe balustradă ca să mă uit când vine doamnă la ora iar el m-a luat ca pe mireasa și m-a dus în față ușii de la clasă și îmi zicea ca n-am voie în clasa. și când mă luam în brațe cu o prietenă venea în spatele meu și ne lua în brațe și punea capul pe umarul meu, iar chiar dacă el era la 100m sau 2 m începea să mă strige și zâmbea și îmi făcea cu mâinile, iar când mă jucam cu un fost coleg se uita cu niște ochi gen : de ce te joci cu el? Si când ajungeam în dreptul lui începea iar să mă tachineze, si m-a întrebat dacă îl laș să se joace cu părul meu laughing) oare ma place? Ps :suntem la liceu, dau funda :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

dacă te place? băiatu e chiar îndrăgostit laughing

1 răspuns:
| natasa1438736 explică:

Sper să înțelegeți ce am scris, tastatură de la tell pur și simpu îmi scrie alte cuv față de cele care trebuie.