Sa treci mai departe mai sunt baietii, daca el nici nu te baga in seama nu ar rost sa iti pierzi timpul cu el.
Dupa parerea mea...ar trebui sa faci tu primul pas si sa. i spui direct ceea ce simti uh pentru el... iar daca te refuza nu ai dc sa iti para rau baieti mai sunt. stii uh vb aia mai bine iti pare rau ca ai incercat decat sa regreti ca nu ai incercat. succes!
Pai.cred ca gadeste ca tine adica cand nu esti tu atenta poate se uita la tine sau tu la elati zanbeste cand nu te uiti, dat daca nu se intampla eu zic sa gaseti pe altcineva sau sa te duci tu la el si incarca sa ii atragi atentia bine`dar incarca sa nu te faci de ras daca nu te place va rade in nume de rau iar hai ca nu e greu si eu am ptrecut prin asta
Loool:O:O sunt exact in aceeasi situatie imi place de un baiat care nu prea ma baga in seama de fapt unoeri am impresia ca ma place alteori nu nu stiu ce sa zic... as zice sa ii zici ce simti pentru el, poate ca el nu te baga in seama ca poate este mai timid poate te place, dar ii e rusine sa recunosca cel mai bine ar fi sa ii zici tu ce simti pentru el stiu ca va fi greu insa luandu-ti curaj vei reusii multa bafta te pup:*
Pai, daca nu te baga inseama lasa baiatu in pace inseamna ca lui ni ii place de tine, gaseste altu