| smantanosu a întrebat:

Imi place de un baiat la scoala si nu stiu cum sa-i zic asta. Cum ar trebui sa-i spun?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vorbeste cu el,nu il speria din prima ca vrei o relatie, nu il sufoca dai spatiu,nu il enerva, daca nu e atras de tine isi va raspunde cu da, nu, bine, ma plicti

| T0T a răspuns:

Îi spui că îți place. Ce e așa greu să îi spui asta în limba română?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand specifica daca esti fata sau baiat. Abordarea difera.

| smartlollipop a răspuns:

Sfatul meu, din proprie experienta : NU ii spune decat daca esti sigura ca si el te place sau daca e destul de matur ca sa nu inceapa sa te priveasca diferit dupa ce ii spui. De obicei, baietii spun fetelor ca le plac, nu invers. Ii poti sugera printr-o prietena, sau sa rogi o colega sau prietena sa se duca la el si sa ii spuna ca il placi, ca si cum trebuia sa fie secret. Fa ce simti ca trebuie sa faci.
Bafta!

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Sugereaza.i sa iesiti la un suc/cafea, dar subtil asa

| OchisorVisator a răspuns:

Sincer, va trebui sa fii directa, altfel cel mai probabil nu se prinde. Nu stiu ce relatie e intre voi acum, dar incerca sa te apropii de el, fara sa fortezi nimic, nu exagera, da-i apropouri, si daca ti se pare ca sunt sanse ca si el sa te placa, spune-i in fata, intr-o zi "Stii, te plac. Tu ma placi?" Daca zice da, super, dar si daca zice nu, n-ai de ce sa faci o drama din asta. Totul o sa fie ok oricum, deci fii curajoasa