Te place...insa colegele tale au facut foarte rau ca au spus-o in fata intregii clase...si eu am patit la fel si m-am simtit foarte prost.Incearca sa fi cat mai naturala cand vorbesti cu el. Daca esti timida si nu poti sa ii spui ca il placi fata in fata fa rost de id lui de mess si incearca sa ii spui cat de mult il placi pe mess.La mine a functionat,
E foarte clar ca te place..., asa fac si eu cand imi place o fata.
Incearca sa-ti iei inima in dinti si sa te duci la el, sa-i vorbesti.Ar aprecia foarte mult daca ai face tu primul pas.
Daca se uita in ochii tai si daca iti zambeste cu siguranta te place, si daca vrei sa fi cu el dai de inteles ca vrei acest lucru bafta
Eu banuiesc ca te place dupa cate ai zis u aici da de inteles asta acum, ai si tu grija sa nu cumva sa vrea sa isi bata joc
Tu cred ca nu e nevoie sa faci mai nimic dupa parerea mea, daca baiatul chiar te place si asa mai departe o sa vina el singurel la tine si o sa te intrebe "VREI SA FI CU MN?"
Bafta:*
Mai bine l'ai intreba pe el daca te place, sau sa il pui pe un prieten bun de'al lui sa il intrebe asta.nu mai asculta ce spune colega aia.Si dupa ii poti spune ca il placi