| anadragutza a întrebat:

Imi place de un baiat pe nume seby are 11 ani si eu la fel adica niste fete mi-a spus ca ii place de mine dar eu il plac si el ma place dar nu putem sa ne marturisim asta toata clasa zice asta pana si profu de religi dar el a avut pe altcineva pe o fata roberta si eram geloasa si a mai avut pe una lorena de 14 ani asa ca eu acum sunt cu unul de 15 ani si mereu vb despre lorena si alex prietenul meu de 15 ani si noi mereu ne imbratisam si ne tinem de mana dar totusi nimic! dau funda!

Răspuns Câştigător
| Sky_6013 a răspuns:

Asta e asa dragutlove struck. Doar...fa-o! Spune-i pe mess sau dupa scoala ca tii la el! Si gata, daca te respinge, asta este. Si in primul rand, nu uita! Nu te increde in prietenele tale, pentur ca ele pot sa iti zica asta doar ca sa faca misto de tine sau ca sa te faca sa te simti mai bine. Oricum, chiar daca te respinge, el nu stie ce a pierdut. Succeshappy:*. Sa imi zici ce s-a intamplat.

9 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

@AlexxxRo, am avut si eu un prieten de 15-16 ani la clasa a5a. Si sa stii ca se poate pune cu ea, dar doar daca se comporta mai amtur, si daca e dezvoltata.

| AnGeL a răspuns:

Deci pana la urma care e intrebarea ta?
stai asa sa inteleg tu stai cu unul cu 4 ani mai mare ca tine si tu nici nu-l placi
desperte-te de acest baiat mare si cupleaza-te cu seby daca intr-adevar iti place de el si sentimentul e reciproc
nu ai nimic de pierdut daca incerci sa ii spui ceea ce simti pentru el, trebuie sa ii spui la fel cum ne-ai spus si noua
fara teama
succes

| redruM a răspuns:

Pai.in primul rand nu stiu pentru ce iti trebuie tie prieten la 11 ani.din majoritatea relatiilor la varste fragede castigi doar experienta, dar daca intr-adevar crezi in dragoste la varsta de 11 ani cred ca la un moment dat vei fi foarte dezamagita.Si ca raspuns la intrebarea ta, incercati si voi jocuri de genul sticluta...pnm...sau orice joc care presupune sa va pupati, asta daca nu ai curajul sa-i spui in fata.

| redruM a răspuns:

Cernescu16 are dreptate...eu te cred ca te-ai sarutat...nu stiu ce sarut a fost ala la 11 ani, dar daca tu consideri ca esti destul de mare, eu nu am ce sa-ti spun.dar crede-ma ca am trecut prin varsta pe care o ai tu si acum cand ma gandesc ce fraier eram atunci cand chiar credeam in dragoste la 11 ani

| AlexxxRo a răspuns:

Care e intrebarea ta mai exact? De ce nu se pune cu tine? Pt ca :
1.Cica ai prieten[de 15 ani]
2. Ce baiat de 15 ani s-ar pune cu o fata de 11 ani? Adica un baiat deja la liceu sa se puna cu o fata de a 5 a raised eyebrows? Cred ca glumesti happy

| anadragutza explică:

Eu cu el ne tinem de mana ne imbratisam dar nu e nimic cred ca nu pot fi cu el va rog ajutati-ma plz! dau funda

| anadragutza explică:

Redrum eu as spune ca sunt destul de mare la 11 ani si chiar m-am sarutat dar imi place de el dar nu cele care mi-au zis, sunt vecine cu el si cred ca el le-a zis dar imi place mult de el si daca ii zic cred ca ma fac de rusine adica poate sa spuna la toata clasa si sa fiu umilita si sa rada de mine oricum eu nu stiu ce sa fac is dezvoltata si sunt mai inalta ca el dar e dragut si pe mine ma cunoaste aproape toata scoala si nu vreau sa ma fac de ras!

| anadragutza explică:

Redrum cati ani ai?

| cernescu16 a răspuns:

1- de ce ai pus intrebearea la "adolescenti".ai 11 ani straight face
2-ai rabdare sa cresti macar 14-15 ani sa ai si atunci apucate pe baietiwinking...asa ca baiatu asta de 11 ani nu are ce sa iti faca laughing... daca intelegi.bft