| capshuu319 a întrebat:

Imi place de un baiat, problema e ca el nu ma cunoaste, doar din vedere. E gen FItze, nu prea il suporta nimeni de la el din clasa, verisorii mei sunt in clasa cu el, nu il suporta, mi.au spus despre el k e nesuferit, si face glume aiurea.Eu chiar vreau sa incerc sa il cunosc, daca se poate sa fim si impreuna, din spusele verisorilor nu am avea nimic in comun. e o provocare pentru mine. Ce pot sa fac, sau cum sa fac, sa ma observe, sau sa fac cunostinta?

6 răspunsuri:
| Alexaa_4438 a răspuns:

Ori ii rogi pe verisorii tai sa iti faca cunostinta cu el si daca nu vrei sa faci chestia asta poti sa ii prinzi pe verisorii tai cand stau pe langa el si sa te bagi in seama. Poate nu-ti place sa te bagi in seama cu altii pe care nu-i cunosti dar asta-i pretul.

| capshuu319 explică (pentru Alexaa_4438):

Problema e ca am vorbit cu ei, au zis ca nu se baga. Cum am spus, e fitos si nu prea il suporta multa lume

| Alexaa_4438 a răspuns (pentru capshuu319):

Fa rost de id-ul lui de pe facebook sau de la verii tai si daca te intreaba de ce l-ai bagat in lista ii poti spune ca l-ai confundat cu alta persoana si incepe o converstatie cu ar fi : dar tu la ce liceu/scoala esti, cati ani ai, etc big grin.Succes happy

| capshuu319 explică (pentru Alexaa_4438):

Mersi:*

| Alexaa_4438 a răspuns (pentru capshuu319):

Cu placere :*

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Oare nu u vorba despre mine?