Hey, someOne_8792! Incearca sa porti o discutie serioasa cu el. Spune-i ca inca mai ai sentimente pentru el si ca vrei sa va acordati inca o sansa. Daca stai cu frica-n san, nu o sa rezolvi nimic.
P.S. Incercarea moarte n-are. Poate o sa-l vezi cuplat cu altcineva si o sa regreti ca nici macar n-ai incercat. Succes! >; d
Faza e ca el se cam da la o fata. si cred ca o place... nu prea imi vine sa cred ca o sa ne impacam.
Bună.
Nu realizezi că nu sunteți pe aceeași frecvență?
Dovadă sunt certurile repetate!
Pa, pa.
cum adica pe aceeasi frecventa?:d
Bună.
Dar tu ce vârstă ai de nu ai înțeles ce am scris eu?
Certurile repetate au demonstrat că nu sunteți unul pentru altul, pe aceeași frecvență de undă!
Pa, pa.
hai pa. nu ți se pare că te dai cam inteligentă? a si apropo, nu mai fi tu asa de "culta": că atunci cand raspunzi la o intrebare nu trebuie sa spui "buna"si "pa.pa" la urma fetitoo! daca ai de zis ceva zici; daca nu taci si inghite! apropo. pentru informarea ta. m-am impacat cu el. nu mai prezice tu de-aiurea . ai inteles?
Bună.
Ți-am oferit un răspuns iar tu ne iei la mișto prin simplu fapt că deja te-ai împăcat cu el! Extraordinar, să vezi ce plângem noi de relația ta. Să-l stăpânești sănătoasă.
Și vezi cum vorbești cu mine... fetitoo, eu nu înghit, da?
Pa, pa.
ahahaha. stii ceva!? eu m-am impacat cu el dupa ce am pus intrebarea pe TPU asa ca ștt! si nu-mi mai zi "buna" si "papa" de 10 ori pe zi. e de ajuns odata, nu crezi?
Vorbestei foarte frumos fa-l sa-si dea seama ca ink il mai iubesti daca nu spune-i asta.
da. asa vrea sa-i spun asta. dar ma tem ca ma va refuza. si nu vreau sa pic de fraera...:-s