| someOne_8792 a întrebat:

Imi place de un baiat, si as vrea sa il atrag cumva (tinand cont ca am mai fost cu el de mai multe ori dupa aia ne-am certat; ne-am impacat din nou... s. a. m. d. ) iar eu tot il mai iubesc inca. as vrea sa fiu cu el :d : dar nu stiu cum sa-l fac sa ma placa. Ceva sfaturi? multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| ღBrunette a răspuns:

Hey, someOne_8792! Incearca sa porti o discutie serioasa cu el. Spune-i ca inca mai ai sentimente pentru el si ca vrei sa va acordati inca o sansa. Daca stai cu frica-n san, nu o sa rezolvi nimic.

P.S. Incercarea moarte n-are. Poate o sa-l vezi cuplat cu altcineva si o sa regreti ca nici macar n-ai incercat. Succes! >; d

| someOne_8792 explică (pentru ღBrunette):

Faza e ca el se cam da la o fata. si cred ca o place... nu prea imi vine sa cred ca o sa ne impacam.
crying

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu realizezi că nu sunteți pe aceeași frecvență?
Dovadă sunt certurile repetate!
Pa, pa.

| someOne_8792 explică (pentru Legiuitoarea):

cum adica pe aceeasi frecventa?:d

| Legiuitoarea a răspuns (pentru someOne_8792):

Bună.
Dar tu ce vârstă ai de nu ai înțeles ce am scris eu?
Certurile repetate au demonstrat că nu sunteți unul pentru altul, pe aceeași frecvență de undă!
Pa, pa.

hai pa. nu ți se pare că te dai cam inteligentă? a si apropo, nu mai fi tu asa de "culta": că atunci cand raspunzi la o intrebare nu trebuie sa spui "buna"si "pa.pa" la urma fetitoo! daca ai de zis ceva zici; daca nu taci si inghite! apropo. pentru informarea ta. m-am impacat cu el. nu mai prezice tu de-aiurea phbbbbt. ai inteles?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru someOne_8792):

Bună.
Ți-am oferit un răspuns iar tu ne iei la mișto prin simplu fapt că deja te-ai împăcat cu el! Extraordinar, să vezi ce plângem noi de relația ta. Să-l stăpânești sănătoasă.
Și vezi cum vorbești cu mine... fetitoo, eu nu înghit, da?
Pa, pa.

ahahaha. stii ceva!? eu m-am impacat cu el dupa ce am pus intrebarea pe TPU asa ca ștt! si nu-mi mai zi "buna" si "papa" de 10 ori pe zi. e de ajuns odata, nu crezi?

| blackangel95 a răspuns:

Vorbestei foarte frumos fa-l sa-si dea seama ca ink il mai iubesti daca nu spune-i asta.winking

| someOne_8792 explică (pentru blackangel95):

da. asa vrea sa-i spun asta. dar ma tem ca ma va refuza. si nu vreau sa pic de fraera...:-s