| blabla18 a întrebat:

Imi place de un baiat si nu stiu ce sa vorbesc cu el cum sa fac caterinca.Ma poate ajuta cineva? Dau funda

Răspuns Câştigător
| thevampirediariesfever a răspuns:

Buna! Ca sa il faci sa te observe, incearca sa fi mai tupeista! Nu in lucruri rele, in lucruri bune sau lucruri pe care el nu ar crede ca le-ai face vreodata. Poti sa ii spui de exemplu:,, Care era tema la mate?'' sau,, De unde ti-ai luat adidasii aia?''. Nu folosi cuvinte afectuoase, doar ceva strict colegial.Alegeti cuvintele cu grija! Eventual, roaga un prieten baiat sa te ajute sa exersezi. Spune-i sa iti zica cam cum suna cuvantul ala, ce nu trebuie spus etc.Succes!

1 răspuns:
| Popmusic a răspuns:

Salut! Si mie imi place de un baiat si am trecut prin cazul acesta...si eu nu am stiut cum sa vorbesc cu el, ce sa-i zic ca sa ma fac observata de el. Pur si simplu l-am chemat afara sa ne jucam, am facut oameni de zapada, am fost la el la terasa, mama lui ne-a servit cu un pahar de suc la fiecare si muuulti biscuiti asa de buni...incearca sa petreci timp cu el.Acum toti/toate prietenii/prietenele mele zic ca s-ar putea sa ma placa la cum se comportawinking. Noroc cu acest baiat!kiss