Poi daca el e mai timid si mai inchis, de ce nu iei tu initiativa.si-l scoti din timiditate.
Nu cred ca iti trebuie doua facultati sa-ti dai seama daca ii place de tine sau nu. Dar din ¨gesturile¨`pe care zici ca le face. s-ar putea sa ai noroc.Iesi cu el la o plimbare (singuri) printr-un parc si afla tot.Bafta
.14-15 ani? Ai grija sa nu intri la corupere de minori. Poi nu stiu ce sa spun, la varsta de 14 ani ieseam racheta cu o fata in parc, baiatu de ce nu ar iesi? in fine, poate este mai mare si gandeste mai matur sa ne specifice cati anii are si el si ea.si mai vb.
Nony dar ce se face daca nu vrea sa iasa in oras cu ea? Adica pe bune stiu un caz in care fata imi e prietena si am incercat sa o ajut prin toate mijloacele accesibile mie sa iasa cu el in oras sau macar sa schimbe 2 vorbe dar nu, nu si nu.Singurul lucru care mi-a mai ramas de facut este sa il iau de mana si sa il duc eu personal la intalnire(si fata si baiatul au 14-15 ani). Deci cum spuneam e dificil, incerca sa te apropii mai intai de prietenii lui, sa ai pe cine te baza.Crede-ma prietenii lui te pot ajuta mai mult pentru ca ei il cunosc cel mai bine.
Aham cred ca asa e mai bine... dar daca e asa timid cum spune fara prietenii lui nu rezolva nimic.Doar nu stiu sa isi faca curaj si sa ii spuna totul in fata dar mie una imi este sa nu o ia el la fuga...
Andrei67y5 întreabă: