Tu nu te mai incapatana sa te gandesti la el asa e cel mai bine. Daca sti ca poti sa treci peste asta de ce nu o faci?
Nu trebuie neaparat sa intalnesti alta baiat ca sa il uiti pe acest tip daca nu vrei normal, Daca ai ambitie o sa poti sa ti-l scoti din minte. pentru ca nu fost nimic intre voi si o sa vezi ca o sa reusesti:X
Bafta:*:* si sper sa iti fie de folos sfatul meu>
Buton cum vrei tu nu exista, dar te poti incapatana sa ii gasesti si un defect, iar atunci cand te mai gandesti la el, gandeste-te si la defectul lui si spune-ti ca poti gasi ceva mai bun. Nu il uiti neaparat mai repede asa, dar macar nu te mai gandesti la el cu atata drag
Sunt in aceeasi situatie. Problema e ca la mine cred ca si-a cam dat seama ca il plac si el e un pic cam afemeiat si cand are ocazia ma tine in brate sau zice ceva frumos care ma face sa nu mi-l pot scoate din minte. Ajutor!
Crede.ma...exact asa eram si eu...este greu sa treci este, dar reusesti totussi.Incearca sa le zici tuturor ca nu.ti mai place de el, sa te gandesti ca nu iti mai plk, sa inerci sa negi totul.Sau,gandeste.te la altcnv.Nu o sa inceapa sa iti placa de el, dar cine vr sa stea cu tine accepta si apoi o sa inceapa sa iti placa de el. Sper din suflet ca te.am ajutat pentru ca stiu cum esi mie mi s.a intamplat:*