Ma eu nu inteleg cum naiba sunt fete care ajung sa fie lesinate dupa shmecherasi dinastia de le cer bani. Cum sa ceri bani de la o fata. Si fata sa fie topita dupa el. Eu zic sa te porti frumos cu el, sa ii dai toti banii pe care ii ai si ii vei avea, sa te culci cu el, si sa ajunga sa faca tot ce vrea din tine, macar vei fi cu persoana iubita, nu? peste 1 an poate doi iti vei da seama ca ai facut o greseala si vei gasi alt idiot care sa isi bata joc de tine sau vei suferii si vei face si tu la fel cu baietii, asta e ciclul vietii.
Nu problema este ca am acceptat o data, de doua ori sa ii dau bani dar a treia oara nu i'a mai tinut si m-am despartit de el. Problema este ca el acum 1 an sau doi ieseam sa ne plimbam si nu era persoana care e azi adica avea alt comportament. probabil e de vina si noul lui anturaj!
Nu cred ca la bautura se spune adevarul mai repede la nervi. Oricum e alegerea ta azi vrea bani maine vrea sa se culce cu tine . Ceea ce a facut el atunci se numeste manipulare, te-a manipulat facandu-te sa crezi ca te place, iar tu ai pus botul. Tine minte daca un baiat te place va actiona in doua feluri: te tachineaz(mai mult la copii e chestia asta, dar se intampla si la oameni mari) sau iti este mereu aproape.(mai sunt si altele, dar rare ori)