Pai este posibil ori sa te placa, desi nu pot spune sigur pentru ca ne-ai dat prea multe detalii. Ori poate vede in tine un prieten foarte bun. Oricare ar fi situatia nu ai iesit rau deloc.Multe povesti de dragoste se nasc din prietenii. Sper ca te-am ajutat
Eu cred ca sunt 2 situatii: ori ii place de tine si vrea sa vada cum reactionezi. Ii e frica sa iti spuna ca te place pentru ca se teme ca il vei respinge.
Sau mai poate fi ca t econsidera doar o amica, de care ii pasa si nu vrea sa te vada trista, vrea sa te ajute.
Eu zic sa te arati mult mai interesata de el si flirteaza cu el + sa zambesti muuuult.
Sigur va observa asta si vei vedea ce se intampla. Daca nu, poti sa iti faci curaj si sa ii spui ca il gasesti simpatic.Vezi ce reactie are si il intrebi ce parere are de tine.Ai grija sa nu fii prea directa, adica cum il vezi cum il intrbei.Intai impreteniti-va vorbiti mai mult etc.ca el sa aiba impresia ca il placi, ca daca ii spui direct se va speria si nu vrei asta.
Si inca ceva, nu te astepta ca sa te placa peste noapte, procesul asta de cucerire dureaza mult, poate chiar luni.
De exemplu, iti zic de mine, sper sa nu te plcitisesc si sa inveti din experienta mea.
De cand l-am cunoscut la liceu, il consider cel mai frumos din clasa dar eu era preocupata cu fostul pe care inca il placeam si speram sa ne impacam (dupa 4 luni de la despartire). Dupa ce am inteles ca nu ma mai pot impaca cu fostul, atunci, intr-o noapte la o petrecere unde era si el, l-am vazut cu alti ochi(nu imi explic cum) si am inceput sa ma indragostesc de el.Ma rog, m-am cam intins... Ideea e ca eu dupa 2 luni dupa petrecerea aia mi-am facut curaj si i-am spus pe mess ca imi place de el, dar asta nu asa direct, in acest timp eu zambeam, vb cu el, ma uitam la el aproape tot timpul , ii dadeam de inteles ca il plac etc.si cand i-am spus pe mess, dupa ce a vb el eu mi-am dat seama ca el de fapt stia ca il plac si mi-a spus ca si el ma place. Deci ideea e ca:flirteaza cu el si apoi daca el nu isi da seama sau nu are curajul sa iti spuna ceva, ii spui tu ca iti place de el si de acolo Aaaa si sa stii ca ar fi mult mai bine daca i-ai spune in fata nu pe mess sau la telefon, e mai mare efectul...mult mai frumos!:X
Te pup!
Vreau sa zic cand suntem cativa colegi ne intelegem bine si vorbin si ma imbaratiseaza dar daca vine si si cele trei fete(colege)se strica totul adica numa cu ele vorbeste. vorbeste si cu mine dar parca as fi o necunoascuta adica da raspunsuri seci si din astea. si cu ele se poarta parca sunt niste printese