Te place intr-un fel sau altul. Poate el este un baiat popular si nu cred ca ar putea sa isi lase stilul creat pentru tine asa deodata.Eu nu am probleme cu colegii mai daca schimb o vorba cu ei, trecand peste asta. Daca a facut"misto" de tine asa si te-ai simtit jignita ar fi cazul sa-i spui ca daca vrea sa fie cu tine sa numai faca pe durul ca tu sti ca el este si un mielusel dulce. Poate daca ii spui in fata se va rusina sau va incepe sa faca misto ca sa se apere asa ca mai bine spune-i chestia aceasta pe mess sau la telefon chia ar fi placut sa-ti auda vocea.mult bine si mult succes in ceea ce ti-ai propus sau ti-a fost propus numai bine! Denisa 12 anisoriD
Deci clar te place. Si eu am un coleg care imi zice chestii de-astea, dar mie nu imi place de el. Chiar de ziua indragostitilor a vrut sa ma scoata in oras dar nu am vrut eu. Vorbeste cu un prieten de-al lui si zii sa afle cu adevarat daca baiatului astuia ii place de tine. Probabil ti-a zis ca e gluma doar pentru ca e mai timid cu tine pentru ca te place, si nu a vrut sa il respingi. ca raspunsul tau a fost cam respingator asa. Dar in orice caz, ai facut bine. Asa mai ai timp sa mai aflii ceva despre el.
Cu siguranta te place
si iti mai spun alt semn prin care iti dai seama ca te place : se uita la tine insistent
tu nu ai scris aici nimica despre asa ceva dar daca se uita la tine insistent sunt 100% sigura ca te place
Draga de ce nu ai sta tu insuti de vorba cu el ca sa clarifici lucrurile, poate are emotii sa-ti spuna...vezi si tu poate mai bine sa lasi lucrurile de la sine...curaj