Asta-ti place tie?
Un papitoi ingamfat care se baga in seaman cu fitoase?
Tu esti mai desteapta decat fitoasele alea?
Daca esti, atunci cauta-ti unul serios, nu un papagal care aduna muste (fete fitoase), ca nu se va uita niciodata la tine odata ce lui ii place doar sa agate pitzipoance.
Buna.Cred ca e destul de nesanatos sa iti doresti o relatie cu el din perspectiva asta a ta, actuala, plina de gelozie. Apoi, gandeste-te ca nu e intelept sa faci din toata treaba o competitie cu celelalte fete, pe care nu e frumos sa le insulti.Din ce ai scris cam asa reiese.Te poti bucura de compania lui, vorbiti cand aveti ocazia, dar fara sa fii insistenta, iar cand iti aduni curajul il poti invita la un suc. Daca accepta e super, iar daca te refuza nu e nicio problema, crede-ma.Vei mai gasi baieti pe viitor.Bafta.
Eu cred ca te considera desteapta daca te intreaba mereu temele dar ai grija, baietii pot sa fie si profitori! Eu zic ca atunci cand esti singura cu el sa il inviti la un suc sau la plimbare in parc spunandu-i ca vorbiti despre scoala iar apoi daca accepta deschizi discutia despre altceva! Il intrebi ce mai face, cum mai este, despre el etc!
Mi se pare cam oportunist acest "crush" al tău, se bagă în seamă cu alte fete dar când are nevoie de ajutor se uită după tine, probabil și dat seama că pe celelalte nu le duce capul.
Eu cred că nu merită să te consumi pentru el.