| IoanaIonuca a întrebat:

Imi place de un coleg de clasa, sta in spatele meu. Mica mea "problema" e daca si lui de mine si cum imi dau seama. Vorbim in fiecare zi, adica el imi scrie si mai mult vorbim chestii despre scoala si imi spune sa ma mut langa el. La scoala parca se uita asa frumos la mine si-mi si zambeste, acum nu stiu daca chiar se uita sau doar mi se pare mie laughing) Sa presupunem, ca daca am ajunge sa fim impreuna cum ar putea fi relatia noastra fiind 6 ore impreuna. Chiar nu stiu ce sa cred si cum as putea sa-mi dau seama daca ii place si lui de mine. Imi place sa cred asta, insa nu vreau sa ma amagesc laughing)

2 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Din ce ai scris tu aici e clar ca te place. Tu ce zici? Nu e clar? Chiar daca probabil inca nu e indragostita de tine dar are ochi buni pentru tine. Intreaba-l frumos si elegant despre ce parere are despre tine si vei afla. Orice relatie intre colegi e un pic cam grea dar daca exista iubire si incredere ar putea sa faceti sa functioneze relatia.

Totul depinde de voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca dacă dorești să afli dacă lui îi place de tine atunci tu trebuie să îl eviți o perioadă maxim o zi apoi să vezi dacă e trist în acea zi și în ziua în care îl observi este mai vesel și mai activ atunci îi place de tine dacă nu atunci totul e în capul tau