Poate ii place doar fizic de tine si nu simte sa faca nimic in+. Ai rabdare.
*-*
Spune-i ca il placi; e cel mai simplu mod in care ii poti afla sentimentele.
eu cred că înainte să bănuieşti că el ştie că îţi palce de el, mai bine fi sigură. Dacă amândoi sunteţi orgolioşi pune pe cineva să vorbească cu el, de preferat un băiat, şi aşa aflii 100% dacă te place. Succesc!
S-ar putea intr-adevar sa stie ca il placi si sa is bata joc... dar la fel s-ar putea sa te placa si sa fie ca si tine, orgolios. Ai putea sa te imprietenesti cu um prieten de a lui si sa ii spui lui ce simti pe prietenul sau, si sa il convingi sa vorbeasca cu el in locul tau si sa il convina pe el sa faca primpul pas. (: Dar ai grija ca nu cumva baiatul de care iti place sa nu isi bata hoc de tine :* Sper ca team ajuat.
E foarte ciudat,cand sunt langa el inima imi bate mai tare,simt o tensiune,o apasare,o tensiune foarte puternica,ca un fel de conexiune,ati simtit vreodata ca luati foc? si ce e si mai ciudaat ii faptul ca maoritatea colegilor ma considera frumoasa, chiar el mi-a dat cateva nume concrete de colegi care ma plac, e groaznic, imi place de el, am 17 ani, si sunt genu de fata care nu iti face iubit numai asa sa aiba ocupatie, pur si simpluu trebuie sa simt ceva, sunt foarte atenta la chestiide de genu, tocmai de aia nu am avut decat 1 prieten pana acum si ala acum mult timp, si acum ce simt pentru colegul asta ma tulbura, ma da peste cam, ma intristeaza si ma inveseleste in acelasi timp, e un chin pentru mine
Pai, atractie sigur exista din moment ce flirtati . Probabil e mai timid nu lasa asta sa te impiedice. Nu face el primul pas? Atunci i-ati inima in dinti si fa-l tu sigur va aprecia. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa incepi sa vorbesti cu el, sa il cunosti, sa va cunoasteti ... sigur isi va da drumul si iti va spune ce simte pentru tine Bafta :*