anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un prieten bun al fostului iubit si am auzit de la o prietena comuna ca si lui si ca ar vrea ca intre noi sa fie mai mult decat prietenia care e acum. M-a invitat de vreo cateva ori in oras dar eu am schimbat subiectul. Avand in vedere ca ei sunt prieteni buni, daca as accepta o relatie cu el, mi-e teama sa nu creez o disputa intre ei sau mai rau de atat, sa fie criticat de ceilalti prieteni ai lui. Oare as face bine daca as accepta sa ies cu el? sad

3 răspunsuri:
| dodorina a răspuns:

Hmm, nu stiu ce sa zic si nici nu stiu ce fel de discutii au loc intre baieti! si stii cum sunt ei.fostul ar putea aduce o gramada de injurii asupra ta si etc! dar daca vrei cu tot dinadinsul spune-i sa nu afle nimeni macar un timp pana va acomodati! si lasa lucrurile sa mearga de la sine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce ginditi cind nu se cere decit sa traiti cea ce simtiti?

| AndreeaBia a răspuns:

Deci.baiatul asta e prieten bun cu fostal tau iubit. tu mai vb amical macar cu fostul iubit? daca da intreaba-l daca ar fi ceva in neregula sa iesi cu prietenul lui. daca nu vb cu el sau el are deja o prietena e bina sa accepti oferta lui. Sper ca am ajutat cat-de-cat! pa!