Toţi ne îndrăgostim de persoane nepotrivite pentru noi. Până la vârsta de 19 ani o să tot facem acest lucru, pentru ca suntem adolescenţi şi noi nici nu ştim ce să facem diferenţă între iubire şi plăcut. Dacă el este mai mare decât tine cu 5 ani, nu vreau să te dezamăgesc, dar trebuie sa ai ceva foarte special ca el să te placa.Din punctul meu de vedere, diferenţa este destul de mare. Încearcă să faci alte lucruri şi uşor uşor vei uita.Cunosc sentimentul ăsta, de a placea pe cineva mai mare dar trebuie să te obişnuieşti cu ideea că şi el se îndrăgosteşte de fete mai mari şi tot aşa.Probabil baiatul vrea ma mult decât pupicuri şi ţinut de mână aşa că eu te sfătuiesc să încerci să uiţi de asta.
Fundă?
Nu e adevarat, si la 19 ani poti face greseli si chiar unele mari.
Sa-ti cauti de treaba..mai bine nu te lega cu baietii ca el(un sfat frt bun)am patit-o si eu, crede-ma e cel mai bine ca nu te baga in seama
Am patit-o si eu numai ca la mine e invers acum jumatate de an eu cu o colega de-a mea vorbeam despre un tip super misto si cate chestii din astea.Intr-o zii inainte de Paste cam asa m-am intalnit cu el si el statea in spatele meu la o petrecere fara sa-mi dau seama. Ok totul bine si frumos ajung pe la 23 00 acasa si vad ca imi da like la poze pe facebook si ma ciupeste. Ok ies ma pun la somn iar a doua zii dimineata ma contacteaza si ma intreaba ce fac, ii spun ca bine si ma intreabva cati ani am si ii spun si realizez ca el are 20 de ani iar eu 15, bun 5 ani diferenta, baiatul cand a vazut ca sunt cu 5 ani mai mica nu a mai zis nimic. Acum 2 saptamani ma intalnesc cu el si s-a asezat exact in fata mea ca sa-l vad si tot zambea la mine si cert e ca si el ma place si eu il plac dar nu reactioneaza cu nimic si nu vreau sa fiu eu cea care face primul pas si in tot acest timp nu mi-a placut de el dar acum a inceput sa-mi placa si mie, prietenele imi spun sa-l uit ( aici intervine si gelozia el fiind foarte dragut) si incerc sa-l uit. Acest sfat ti-l dau si tie, eu incerc pe cat posibil sa-l uit.O seara frumoasa si scuze ca ti-am scris aici ditamai romanul, pupici
Allesya1097 întreabă: