Pai eu am fost în aceeași situație lună trecută,îmi plăcea același băiat ca și prietenei mele și ei erau împreună. Însă de mai multe ori cînd ne intilneam toți eu vorbeam numai cu el spuneam glume ni-am găsit chiar și un pseodonim unl altuia,și cred ca ea a observat asta și s-a despărțit eri de l și tot îmi spune ca se simte ușurata,dar eu nu pot zice nimic,așa ca și tu vorbește cu el, dar nu face nimic special lăsa totul să curgă de la sine, căci pina la urma veți vedea care rămâne cu el sau niciuna, iar dacă spui ca te simți fericită pentru ea, minți căci nu poți să te simți fericită în acest caz chiar dacă este prietenă ta cea mai bună.
Eu chiar sunt fericita pentru ea. Vad cat o bucura sa fie cu el si nu pot sa nu ma bucur si eu pentru ea. Chiar il place si nu vreau sa intervin intre ei chiar daca e indirect.
Nu te poti citit ca mi somn, dar cred ca ai o obsesie pentru baiatul ala, daca el da semne ca te place atunci da si semnale, daca nu lasa prostia asta si fi cu alt baiat
Pai zi intai cati ani ai, pentru ca exista niste mici diferent eintre relatiile de la 16 ani si cele de la 40.
croissant întreabă: