| xgxhx a întrebat:

Imi place de un tip de vreo 3 luni si intr-o perioada parea ca ma place si el si veau sa ii spun ca imi place de el, dar imi e cam frica de ce reactie o sa aiba cei cu care sta sau colegii daca afla cumva plus ca suntem colegi de clasa so yeah. Ce sa fac? Sa ii spun? Sa astept sa imi treaca? Sau nu stiu accept orice fel de sfat

3 răspunsuri:
| Iralove2002 a răspuns:

Am incercat si eu asa-
I-am scris pe o foita tot ce simt, mam semnat ca -fata care te adora
cand va scoate foita uite la reactia lui si daca se uita la o anumita fata o place pe ea, daca indrepta ochii spre tine, la recreatie spune-i ca esti tu

| TheFunnyGirl a răspuns:

Si unei prietene i se intampla asta... sfatul meu ar fi sa il intrebi mai subtil daca place pe cineva ca sa afli daca sentimentul e reciproc, cv gen „ Acm, fiind Craciunul, spune o persoana indragita de tine pe care ai vrea sa o ai mereu langa tine " sau „ Sunt cupidon. Spune de cine iti place si acea persoana va fi perechea ta! ". Daca sentimentul e reciproc, spune-i. S-ar putea sa spuna ca nu place pe nmn sau ca place pe altcineva ( desi sper sa ai noroc si sa nu se intample asta laughing) ). Dar daca se intampla asta, mai bine ai lua in considerare gradul lui de nesimtire : daca ii spui ca il placi s-ar putea sa rada de tine, dar daca nu e nesimtit, nu o sa iti faca nimic. Si se spune ca daca ii spui cuiva ca il placi desi sentimentul nu e reciproc, s-ar putea sa ii trezesti curiozitatea si sa il faci sa te placa si elwinking
BAFTA!
Nu uita : e important sa stii cat de nesimtit poate sa fie!