| adela17 a întrebat:

Imi place de un tip din clasa mea... dar nu am nici cel mai mic curaj care ar putea fi...de fapt il plac enorm de mult...multi ma intreaba de ce din clasa mea si nu unul mai mare? eu nu vreau un tip mai mare imi doresc sa fie unmpic mai mare decat mine cel mult 1-2 ani...nu stiu ce sa fac...si chiar e o problema daca o fata face primul pas? as vrea sa fiu cu el dar nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac...imi puteti da niste sfaturi...

Răspuns Câştigător
| sHock a răspuns:

Draga mea, nu e nicio o problema daca faci tu primul pas.
Dar el? el te place?
Daca ai observat ceva sau daca ti-a dat de inteles ca te place chiar te-as sfatui sa faci tu primul pashappy.
E cel mai frumos ca 2 persoane care se iubesc si se plac sa fie impreuna asa ca nu mai ezita.
Succes. pup

8 răspunsuri:
| Ceva ciudat. a răspuns:

Pai...intai asigura'te ca si el simte ceva pentru tine...astfel daca faci primul pas sa nu te ia peste picior...big grin. ia'l usor.Adica nu-l intreba din prima daca vrea sa fiti impreuna.Suna'l intr'un weekend si intreaba'l ce face in ziua respectiva... apoi daca nu are nicio treaba invita'l la un suc...incercati sa va cunoasteti mai bine...sa stiti cat mai multe unu' despre altu'...
Daca te'ai convins si esti sigura ca si el te place atunci... poti face pasul cel marehappy
Sper sa te fi ajutathappy
Succes:*

| monyk a răspuns:

Buna, pai daca vrei asa mult sa fi cu el, fa tu primul pas ca nu ai ce sa pierzi, doar sa castigi eventual, nu e nimic rau daca faci primul pas tu, poate iti va da un raspuns pozitiv, nu uita ca speranta moare ultima.

| Ruxyana a răspuns:

Ceau...
adelutza... daca tii la el asa de mult.incerca sa te bagi in seama cue l.incerca sai dai de inteles ca tu il placi. fate placuta in fata colegilor tai de clasa...fii mai sociabila cu ei.hee hee...adica intra cu ei in discutii...imprieteneste fb cu ei...
si el te va observa... ia idd lui de mess.si incearca sa vb cu el...
asa am facut eu cu un coleg de la me din clasa...ca sa vad daca ma placebig grin...am luat idd lui de mess...si i-am ziss ceau boss sunt roxana de la tine din cls...laughing...si de atuncia...ne-am imprietenit :X:X...si sunt sigura 100% ca ma placelaughinghee hee...:X

poate si colegul tau de cls te place...numai ca ii la fel ca tine ii este teama de raspunsul tau...este timid.hee hee:X:X
trebuie sa faci tu primul pas... daca nu o sa-l faci tu nici el nu il va face. ...si ii pacat pentru ca s-ar putea sa pierzi o iubire adevarata:X:X.winking... ia-ti inima in dintii si intra in discutii cu el...:X:Xtongue...

ps:daca nu este recuproc ce simti tu pentru el...lasa'l nu te merita...winking.:*:X...nu va fi nevoie sa suferi pentru un prapadit.hee hee...
pe pup si multa bafta.:*:*

| Mixed a răspuns:

Sincer...laughing si mie imi place un coleg de clasa...imi zambeste .ma priveste fix...si nu stiu...
ar trebui sa faci rost de numarul lui ...de id'ul lui ...asta ar trebui sa fac si eu.thinking ar trebui...

| kjbh13 a răspuns:

Un sfat util si care are experienta ---nu pune tot sufletul si speranta in persoana data, ca daca nu va fi cu tine vei suferi enorm cum am patit-o eu...

| unavailiable93 a răspuns:

Legat de faza cu primul pas facut de o fata nu e nicio problema. Eu de exemplu sunt un tip mai timid si niciodata nu am facut primul pas intr-o relatie. Incearca sa petreci ceva timp in jurul lui si intra in vorba cu el, sa vezi daca va potriviti. Si daca vezi ca el iti da atentie si totul e ok, spune-i ce simiti si totul o sa mearga de la sine. Succes!

| dragutza a răspuns:

Inainte de toate asigura-te ca si el te place, pune pe cineva sa afle pe prietena ta cea mai buna, poate ea te poate ajuta sau imprieteneste-te cu prietenii lui dar ai grija sa nu fie fff vizibil! si nu are nimic daca tu faci primul pas! incearca sa te intalnesti cu el intamplator dar sa fie singur pentru a-i putea destainui iubirea! incearca poate si el te place! succes si pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca doresti sa faci primul pas ar fi bine sa afli dcasi el te doreste mai lasa-l un timp si o sa vezi daca isi va face o prietena inseamna ca nu e bun pentru tine daca nu-si ia o prietena atunci e atras ca un magnet de tine