| AneMarie94 a întrebat:

Imi place de un tip foarte tare si vorbim ore in sir toate prostiile posibile. Nu stiu cum sa spun dar am cu el o relație de prietenie in care ne putem vorbi urat fara sa ne supărăm, adică e un fel limbaj mai vulgar dar nu ceva sa ne deranjeze. Stim amândoi sa glumim si sa facem haz de necaz. Spun ca e ciudat pentru ca in mod normal nu as putea accepta ca un baiat sa imi vorbeasca murdar, dar simt ca din partea lui suna altfel. Si simt ca ma îndrăgostesc de partea asta a lui. Pentru ca e o combinatie de băiat rau dar de fapt e foarte bun.
Pana acum am acceptat in preajma mea băieți care vorbeau normal, foarte politicos si respectuos, dar nici baiatul asta nu mi se pare ca este nerespectuos. Pentru ca stie cand sa glumească si cum.
Si totusi mi se pare ciudat si e ceva nou.
Ce este in neregulă cu mine?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mi se pare genul clasic de golanas, care stie cum sa-ti vorbeasca urat si vulgar, dar iti spune in acelasi timp complimente si lucruri frumoase, ca sa-i cazi in plasa si evident sa-i cedezi la pat.
Ce ti se pare ciudat, ca iti vorbeste porcos si-ti place?
Stii, asemenea comportament este josnic si este evident ca esti ori teribil de naiva, ori imatura.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și vrobele urâte sunt despre sex, nu-i așa?

| Sofer a răspuns:

Ești atrasa de el. Vrei o relație cu el? Spune-i ca îl placi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ar fi, limbajul vulgar nu trebuie incurajat.Asta arata multe lucruri pe care oricum nu le poti intelege.
Dar e clar, te-ai indragostit.(mai intotdeauna iubirea te orbeste )

| Andreeush a răspuns:

De ce te atrage atât de mult?

| Adry05 a răspuns:

Nimic, omu doar știe să comunice și să combine stilurile și totodată rezonați ca și personalitate probabil