In primul rand varsta nu conteaza sa stii! Poate are nevoie de timp, eu stiu , nu stiu cum a decurs intalnirea voastra, despre ce anume a`ti discutat! Din cate vad chiar iti place, din moment ce sti aproape totul despre el, insa sa stii un lucru, o persoana nu o cunosti nici dupa 10 ani, asta ti`o pot garanta eu! El stie atat de multe lucruri pe cat sti tu despre el?:d. Daca tu chiar vrei o relatie cu el, de ce nu faci tu primul pas? E randul tau acum! invita`l tu in oras si incearca sa fi tu aia care ii vei da de inteles ca vrei o relatie cu el! Succes
Cam asa a fost si cazul meu , cu ceva timp in urma, iar eu ca proasta am mers mai departe si am tot insistat de parca s'ar putea dragoste cu forta
eu zic sa'i da-i pace, o sa pari prea insistenta daca incerci sa'l tot bagi in seama... da'i pace, lasa'l pe el sa intre in vb cu tine, e si baiat
iar pe mess, nu-l mai tot saluta daca vezi ca nu'ti raspunde , daca te saluta el, e ok poti sa'i raspunzi si sa intri in vorba cu el, daca te invita in oras poti sa mergi, dar nu-l mai tot stresa cu mesaje pe mess... o sa creada ca esti prea insistenta si din cate stiu eu baietilor nu le prea place
asteapta sa vezi daca intra el in vorba cu tine, daca nu incearca sa'l uiti ca pe un posibil iubit, e si mai mare cu 3 ani decat tine, ...nu ca ar fi o problema, dar poate el chiar nu vrea sa stea cu tine si nu prea ai ce sa faci
Daca zici ca se comporta asa probabil nu esti genul lui si atunci trebuie sa renunti.
Daca tu il cauti asa des stii el o sa spuna asa:"mha asta e moarta dupa mine. Daca ma cauta asa des acum ca nu am nici o gara cu ea... daca o sa fiu cu ea ce o sa faca o sa se mute la mine acasa?" si in plus indiferenta este mereu buna inainte de relatie(am spus doar inainte tine minte) stii si tu cum e "fructul interzis este mereu mai gustos"
NU te place! E clar ca daca nu te baga in seama nu are nici mai mica intentie de orice relatie cu tine
Si daca nu are prietena asta nu inseamna cae disperat...las-o moarta nu urmari baiatu'o sa pari o obsedata si multi oameni vor fugi de tine.cauta pe altcineva(!) xoxo G
Poi dupa parerea mea nu esti genul lui, pentru ca ai spus ca te-a invitat o data in oras... poate nu i'a plkut ceva la tine sau nu stiu
Nu il mai stresa atata pe mess daca vezi ca nu te baga in seama
Din cate stiam baietilor nu le plac fetele stresante, cicalitoare...etc
O sa zica ia uite ce ma cauta e moarta dupa mine etc etc si atunci te va trata cu indiferenta, parerea mhea. Daca o sa te bage in seama baga'l si tu iar daca vezi ca te trateaza cu indiferenta incearca sa il uiti iesi cu altii nu stiu ia masuri pentru ca ce ai sa faci ai sa suferi asa mult timp si nu rezolvi nimic
Ubitha sunt multi baietii pe loomea asta. pup si ai grija ce faci
Varsa nu e o problema, iar daca da semne ca vrea sa fie cu tine... daca il placi spune-i adevarul... daca este mai mare sigur va intelege si cine stie pote te alegi cu o relatie
the pup ai grija
BrianMoser întreabă: