anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place foarte mult de o fata... dar ea probabil nici nu observa ca exist...si ma face sa plang incontinuu.au inceput sa ma doara ochii de la plans. ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor.Spune-i fetei ca iti place de ea.

| CandyTetris a răspuns:

Fii mai masculinhappy.Du-te la ea cu tupeu si spune-i ca vrei sa iesiti in oras. Daca ea nu vrea, nu-i bai, da-o nabii, cu siguranta sunt fete mai potrivite decat ea, fete care nu ar ignora niciodata pe nimeni, fete de treaba.Hope I helped.happy

| Plague a răspuns:

Uite cum faci, iti bagi mana in pantaloni, iti gasesti oula si le lipesti la loc laughing (hai ca glm, incerc sa te imbarbatez). Te duci la ea si ii zici ca tii foarte mult la ea, si speri la ce e mai bun (nu strica sa ii dai si o floare). Si daca ea iti da o sansa, bv; daca nu, asta e. Si eu am iubit o fata (de fapt era o carcasa de metal goala pe dinauntru deghizata in fata), i-am spus, si ea m-a chinuit in loc sa fie sincera si directa. Vezi sa nu patesti la fel, unele fete chiar nu merita baieti care sa tina la ele. Multa bafta.

| RockaruL a răspuns:

Spune-i ca o placi! Dar pentru asta plangi tu? Fi serios! Daca te vede ca esti slab nu o sa te placa nicicand!

| Bullweif a răspuns:

Nu stiu daca se vinde curaj pe undevahappy dar stiu ca americanii au o expresie: grow some balls... de ce sa plangi nenicule? da`ti doua palme psihologic si gandeste`te singur ce ai de facut, cel mai probabil sa ii spui ce simti sau sa treci peste. Sporuri!