Nu interpreta politetea lui ca placutul personal. Poate asa se comporta cu toate fetele si nu este interesat de nici una.
Daca te place, va veni singur sa-ti spuna.
Nu te mai lua dupa Jasmina, e cel mai prost user de pe TPU.
Ii place de tine dar e foarte timid tocmai de aceea nu vine sa-ti spuna.
Da-i mesaj si scrie-i: "Bunaaa, esti dragut"
Vezi cum reactioneaza.
"Bunaaa,esti dragut"
Mă pişşş pe mineee.
Asta-i replică de agățat de-a ta? M-ai dat pe spate.
Ea e fata, e altceva.
Si nu am zis ca e o replica de agatat, i-am spus sa ii scrie si sa vada cum reactioneza.
Nu mai comenta aiurea ca ai 0 experienta cel mai probabil.
Ştiiiuuuu,Ramy,ştiu de pe Discord câtă experiență ai tu cu femeile.....de fapt ştim toți.
Ei sunt la liceu.Cum dracu' să-i scrie "bunaaa, esti dragut"? Ce, sunt copii de grădi?
Chiar nu e atat de important ce ii scrie, daca ii place de ea o sa-i raspunda oricum.
Doamne... Nu ești disperată că vrei să te bagi în seamă cu un băiat. Nu toți băieții sunt obișnuiți cu primul pas. Bagă-l liniștită în seamă. Jassmina aia e sărită de pe fix grav, nu te lua după ea.
Spune-i ce simti! Poate te place si ii e rusine sa-ti spuna! O fata care ma placea si pe care o placeam si eu vorbea mai mereu cu mine! Eu nu-i dadeam niciun semn!
Nu ştiu ce ar putea să-ți placă la un asemenea băiat, dar na, gusturile nu se discută. Dacă e aşa timid, clar tu va trebui să iei inițiativa şi de data asta şi de acum încolo.La orice.Ar fi trebuit să-ți dai seama de asta.
La cât zici că e de timid probabil îi e frică de ce ar putea să zică alții dacă v-ar vedea împreună sau s-a panicat atunci când i-ai scris şi n-a ştiut cum să reacționeze, iar de ruşine că nu ți-a răspuns aşa cum ar fi vrut, a ales să te evite.Sau poate chiar se purta aşa cu tine doar din complezență şi nu te-a plăcut niciodată.
Oricare ar fi cauza, dacă spui că-ți place atât de mult, mai bagă-te în seamă cu el.