| DjAnita a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat[EL], ne cunoastem de 4-5 ani, ne intelegem destul de bine, dar nu stiu ce simte pentru mine.Am crezut ca l-am uitat de mult cam asa era, dar mereu cand este vreo petrecere incepe iar sa-mi placa de el. Credeam ca il pot uita daca o sa fiu cu alt baiat si prietenul lui cel mai bun m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, mi-a luat ceva timp sa ma gandesc deoarece baiatul de care imi placea avea prietena, asa ca i-am zis da, la un moment dat ne-am despartit si nu am tinut legatura cu el deoarece sa multat in alta tara. Doar ca nici dupa aceasta nu l-am putut uita pe EL, dupa mult timp a inceput sa ies cu un alt baiat si l-am uitat pe EL. Acum am fost la 2 petreceri si la prima in seara aceea a fost pusa o piesa lenta si nu mia stat gandul decat la El, la a 2 petrecere a fost si el si a dansat cu mine mult, numai ca primul dans mi-a zis sa stii ca piesa aceasta dureaza 10 minute, deoarece el cand dansa cu vreo fata dansa toata piesa, am imi dansat cu el in sesra aceea si la un moment dat l-am pupat pe obraz si la scurt timp ma pupat si el pe mine numai ca pe jumatate de gura, tin sa va spun ca in seara aceea am fost foarte apropiati, a dua zi cum mie mi s-a stricat telefonul a sunat-o pe prietena mea si i-a zis sa ma sune sa-mi zica ca vrea sa iese u mine pe alafar numai ca ea nu m-a sunat si la unat iar pe el si i-a zis ca eu am zis ca nu ies, si nu stiu cam ai zic ca imi place de el.astept raspuns dau funda la raspunsul cel mai adecvat si vot celorlalti.:X multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sarahh a răspuns:

Deci sa inteleg ca prietena ta nu vrea sa fii` impreuna cu EL. :-s.
Clara situatia. :*.
Paii eu zic asa : Contacteaza`l pe El si intreaba`l ce face bla bla sh pe urma. " Stii. Cam ce simti pentru mine. ". Ceva in gen. Si poate iese ceva. Succes iti tin pumnii. :*

1 răspuns:
| noi3 a răspuns:

E frumos modul in care scrii "el" cu litera mare.
sti, dragostea e acea persoana la care te gandesti in timpul melodiilor triste.

cum ai putea sa-i spui? pai trimite-i un link la intrebarea asta happy