Aiureli am fost timid pana pe la 16 ani, timid cu draci nu asa ca tine
Evitam contactul cu acele persoane
Totul va trece cu varsta, crede-ma am patit-o rau
Tine minte ce iti voi spune.
Vei vrea tupeu?, indrazneala?, sa vrei sa spui tot ce te deranjeaza dintr-o vorba?
Cand vei avea asa ceva cum am eu acum.
Iti vei da seama de ce anume ai pierdut.
Eu cand vad o fata timida mi se pare destul de funny, de dragut cum se inroseste.
Probabil i-as da un kiss depinde acumdar tu inca esti o pustoaica ai timp.
Nu te lua dupa alte aiureli
Totu va trece cu timpul, nu peste noapte.
Pai sincera sa fiu si eu sunt mai timida... dar exersez sa nu mai fiu! Uite ce fac eu:
Vorbesc in fata oglinzii. putin cate putin si vei reusii!
Si mie mi s-a intamplat acum ceva timp sa fiu f timida.cum am trecut eu peste asta? cand ma intimidam, ma gandeam ca persoana din fata mea nu e cu nimic mai presus decat mine, suntem egali.si cel mai important cand stiam ca am o intalnire la care sigur ma voi intimida, petreceam f mult timp la oglinda aranjandu-ma, si obligatoriu ma imbracam cu ceva cu care mi se parea ca imi sta cel mai bine. sper sa iti fie de folos
Timiditatea vine uneori de la faptul ca nu ai incredere in tine. Gandeste-te ce iti poate provoca aceasta nesiguranta de sine si poate ca daca vei intra in contact cu mai multe persoane aceasta nesiguranta poate va disparea. Si eu am fost timida la inceput dar acum am observat ca persoanele din jurul meu nu imi vor raul atat timp cat nu ma cunosc, iar aceasta nesiguranta a zburat imediat. Sper sa te ajute!
denisa_4767 întreabă: