| kriss123456789987654321 a întrebat:

Imi place mult de o fata, chiar si sunt indragostit. Pana acum vorbeam cu ea. Dar acum nu imi raspunde la mesaje, le citeste si nu rs. De ce se comporta asa?

Răspuns Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Nu noi suntem in stare sa-ti spunem de ce se comporta ea asa.
Doar tu stii ce ai vorbit cu ea.
Noi putem da doar cu presupusul.

Tind sa cred ca cel mai probabil ai reusit sa o plictisesti, sau te-ai comportat "naspa" si ti-ai pierdut toata atractia, astfel ii esti indiferent.

Si, avand in vedere ca ai precizat "acum nu imi mai raspunde la MESAJE" deci, e clar sunt mai multe, ei bine, gasesc putina disperare in vorbele astea, si daca am dreptate, ei bine, si a vazut aceasta disperare.

Data urmatoare, cand o tipa nu-ti mai raspunde, nu insisti mai mult de doua ori (in total).
Prima data sa zicem ca-i dai mesaj, iti da seen, vezi asta, ei bine, nu te panichezi si ii mai dai 2-3 mesaje sperand sa-ti raspunda, o lasi asa, poate e ocupata si chiar nu are timp sa-ti raspunda, sau, cum am spus mai sus, poate chiar nu te place, si oricare din aceste doua cazuri ar fi, daca insisti, nu vei castiga nimic, ba din contra, vei parea un disperat in ochii ei, si crede-ma, nu vrei asta.
Daca ea nu raspunde, o lasi sa treaca 2-3 zile, si mai apoi poti face a-2-a incercare, o intrebi scurt si sec "Esti bine?" fara alte explicatii, vezi ce raspunde ea, daca raspunde.
Daca iti raspunde sec, gen "sunt bine" sau foloseste si o scuza penibila gen "sunt bine, am fost ocupata si am uitat de tine" o lasi in seen, nu te vrea, o persoana care "uita" de tine, e o persoana care nu te vrea.
Daca iti raspunde incercand sa explice ce s-a intamplat, ei bine, esti pe calea cea buna, insa, incearca doar sa nu pari disperat.
Daca iti raspunde acum, nu ii raspunde si tu imediat, lasa sa treaca ceva timp, pana la urma, ei i-a luat cateva zile sa-ti raspunda, si tot dupa insistele tale, prin urmare, ar fi normal sa o lasi si tu putin sa "astepte".

Cam asta e esentialul pe care ar trebui sa-l stii.
Incearca pe cat posibil sa nu te comporti ca un disperat.
Degeaba esti tu indragostit de ea, daca ea nu te place, deci, las-o mai usor, nu o stresa, nu insista, ca tot tu vei pierde daca esti agasant.