| XDeiutzaX a întrebat:

Imi place mult de un baiatbig grin...Ma tot duc pe langa el si trec pe langa el astfel incat sa ma observe.Are rareori momente cand ma face sa radlaughing si nu stiu cum si ce sa fac ca sa-l fac sa ma observe si mai mult.Idei? Va rog prieteni ideicryingVreau sa ma observe cum ar trebui sa fiu ce ar trebui sa fac.cum ar trebui sa ma imbrac? Voi daca imi sunteti prieteni imi ve-ti da sfaturi nu?

Răspuns Câştigător
| OtiliaP a răspuns:

Incearca sa cazi jos pe scari, astfel te va remarca siti va sari in ajutor. Totusi Deiutza incearca sal ignori el va observa comportamentul si deja va face ca el sa fie remarcat de tine. In orice caz incearca sa-l ajuti la teme, dai nr. tau de mob.

5 răspunsuri:
| Daisylutza a răspuns:

Hei heihappy Din cate am inteles tu vrei numai sa te observe...eu cred ca cel mai bun mod de a te face remarcata este sa vorbesti cu el despre lucruri care il preocupa.In cazul in care nu va stiti foarte bine, zambeste-i cand treci pe langa el si baga-te in vorba cu elhappySper ca te-am ajutat:*XOXO, Daisylutza:X

| XDeiutzaX explică (pentru OtiliaP):

Cred ca asta e cel mai bun sfat fiindca mi-e rusine sa vb cu el pentru ca nu il prea cunosc aflu despre el de la prietena mea si am incetat sa-i mai vbbig grin si azi mi-a spus cateva cuvintelaughingm-a intrebat daca nu mi frig si apoi mi-a dat cu zapada in fata cand i-am spus mda...nu vezi k acum ma imbrac? si dupa aia i-am zis prostule si m-am rasrolling on the floor dar nu pot sa sar ca ma fac de rasrolling on the floorsi nu e el cine stie ce gentalmen laughing

| XDeiutzaX explică (pentru Daisylutza):

Da...dar el e mereu cu gasca si nu vreau sa-i vb o sa creada ca imi place de el si nu vreausad

| OtiliaP a răspuns (pentru XDeiutzaX):

Deci Funda?

| XDeiutzaX explică (pentru OtiliaP):

Stai sa mai vina propuneri:p