| MrsDraguttza a întrebat:

Imi place mult de un baiat... Dar intr-un fel simt ca nu putem fi impreuna...
Cred ca si el ma place si imi spun mereu nu te mai gandi la el, nu te mai gandi NU NU Nu dar sunt si geloasa cand vad ca alte fete se dau pe langa el ( boroc ca el le respinge pe toate )
Si asta e problema
Nu vreau sa fiu ca toate fetele care se dau pe langa el
Vreau sa fim doar prieteni dar cand sunt langa el ma cuprind niste emotii. incep sa transpir, rosesc, tremur
( si intr-un fel cred ca stie ca il plac ) si asta m-a facut sa imi fie si mai mare rusinea...
Toti imi spun ca ne potrivim, ca ce draguti am fi impreuna si eu chiar il palc dar simt ca NU
Voi ce ma sfatuiti
Nu vreau sa fim doar prieteni... prieteni mai apropiati dar nu iubiti.( of, e cam complica sper sa intelegeti )

Răspuns Câştigător
| Ryuuzuka a răspuns:

Daca pe tine nu te respinge ca pe celelalte fete, asta inseamna cabatting eyelashes pentru el esti altceva happy, insemni mult mai mult.Vezi cum se comporta cu alte fete si cum se comporta cu tine, vezi diferenta. Eu de obicei am mai mult curaj pe mess sa-i spun baiatului pe care-l iubesc ca il plac, dar si in fata, adica nu inteleg de ce trebuie sa fii asa timida, nu rezolvi nimic, fii si tu cu mai mult tupeubatting eyelashes.Si din ce ai scris se vede ca il iubeeeeeesti multbatting eyelashes. Nu trebuie sa-l pierzi doar din cauza timiditatii kiss. Poate asa baiat nu mai vezi si dupa vei regreta happy

| MrsDraguttza explică (pentru Ryuuzuka):

Sunt convinsa ca nu mai gasesc
Mersi
Si eu am mult curaj pe mess
Nu sunt prea timida ( adica nu sunt deloc doar ca uneori imi fac cu greu curaj )

4 răspunsuri:
| Leptosome a răspuns:

Incearca sa te apropri de el,sa vorbiti.Dar am o intrebare,il cunosti personal,sau doar din vedere?
Daca il sti doar din vedere,vei fi putin mai timida la inceput,sar iti zic sigur ca o sa vina un moment in care n-o sa-l mai poti astepta,si or o sa renunti la el, ori ii vei spune in fata.
Dar daca sunteti amici, colegi, cunostinte, situatia e mult mai simpla.Trebuie doar sa te bagi in vorba cu el, schimbul de nr de telefoane nu mai e o problema, si asa puteti deveni prieteni.Si in scurt timp uni foarte buni! Succes si incearca sa uiti de rusine, si el e tot un om! happy

| MrsDraguttza explică (pentru Leptosome):

Il cunosc... adica ne cunaostem de 4 saptamani dar nu ne-am intalnit decat sambetele si duminicile...

| augu100 a răspuns:

Da-l drak.Si mie mi-a placut de multi baieti.Cand nu imi mai placea de el imi placea de altul si tot asa.De ce sa-ti fie rusine? Lol.Zi in fata ce ai de spus.Ca asa am facut si eu.