Daca pe tine nu te respinge ca pe celelalte fete, asta inseamna ca pentru el esti altceva , insemni mult mai mult.Vezi cum se comporta cu alte fete si cum se comporta cu tine, vezi diferenta. Eu de obicei am mai mult curaj pe mess sa-i spun baiatului pe care-l iubesc ca il plac, dar si in fata, adica nu inteleg de ce trebuie sa fii asa timida, nu rezolvi nimic, fii si tu cu mai mult tupeu.Si din ce ai scris se vede ca il iubeeeeeesti mult. Nu trebuie sa-l pierzi doar din cauza timiditatii . Poate asa baiat nu mai vezi si dupa vei regreta
Sunt convinsa ca nu mai gasesc
Mersi
Si eu am mult curaj pe mess
Nu sunt prea timida ( adica nu sunt deloc doar ca uneori imi fac cu greu curaj )
Incearca sa te apropri de el,sa vorbiti.Dar am o intrebare,il cunosti personal,sau doar din vedere?
Daca il sti doar din vedere,vei fi putin mai timida la inceput,sar iti zic sigur ca o sa vina un moment in care n-o sa-l mai poti astepta,si or o sa renunti la el, ori ii vei spune in fata.
Dar daca sunteti amici, colegi, cunostinte, situatia e mult mai simpla.Trebuie doar sa te bagi in vorba cu el, schimbul de nr de telefoane nu mai e o problema, si asa puteti deveni prieteni.Si in scurt timp uni foarte buni! Succes si incearca sa uiti de rusine, si el e tot un om!
Il cunosc... adica ne cunaostem de 4 saptamani dar nu ne-am intalnit decat sambetele si duminicile...
Da-l drak.Si mie mi-a placut de multi baieti.Cand nu imi mai placea de el imi placea de altul si tot asa.De ce sa-ti fie rusine? Lol.Zi in fata ce ai de spus.Ca asa am facut si eu.