| Lulu_1757 a întrebat:

Imi place mult de un baiat, e prietenul meu cel mai bun si cred ca si lui ii place un pic de mine dar eu sunt fata cuminte iar el baiat golan, la inceput am avut cateva conflicte iar mama a aflat de ele, acum nu mai vrea sa auda de el si mi-a interzis cu desavarsire sa umblu cu el in afara scolii ( suntem colegi de cls ) dar eu tot cu el si gashca lui umblu, indiferent ce zice mama, ce sa fac? vreau sa o fac cumva sa inteleaga ca acum suntem buni prieteni si avem incredere unu-n altu dar mi-e frica fiindca atunci cand vine vb. de el ea incepe sa zica ca n-o sa-i mai pese, n-o sa ma mai ajute, n-o sa mai fie problema ei. nu-i urgent dar totusi HELP!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Spune-i ca sunteti prieteni buni acum intr-o zi cand o vezi in toane mai bune si spune si cateva lucruri bune despre el chair daca nu sunt adevarate fa-l sa para un baiat bun in ochii mamei talewinking bafta:*

3 răspunsuri:
| Saya_1767 a răspuns:

Incearca sa pui niste vorbe bune.
De exemplu sa ii zici ca ai cazut pe scari la scoala si baiatul te-a ajutat sa te ridici si te-a dus in clasa, sau vezi tu.

| smile a răspuns:

Buna! incearca sa mai vorbesti cu ea ca daca ii vei ascunde adevarul vei inrautatii situatia. Poate mama ta are dreptate si gandeste-te ca ea iti vrea binele.

| Nume a răspuns:

Convingeo pe mama ta sa aiba incredere in tine sa te puna sa faci chesti si fale perfect adu rezultate bune la teste grele etc. mie mi-a reusitbig grin