| ellena99 a întrebat:

Imi place mult de un tip care ma ignora mereu si ma jigneste dar, se uita cateodata frumos la mine. Ce pot sa fac ca sa ma apropii de el?

Răspuns Câştigător
| beatryce19 a răspuns:

Crede-ma daca te jgneste nu te merita! si plus de asta daca zici ca te si ignora e naspa, gaseste altu mai bun.p.s.:numai nesimtiti jignesc fetele (nu te supara dar asa este). gasesti tu altu mai bun succes oricum daca incerci sa te apropi de elwinking

5 răspunsuri:
| Bris a răspuns:

Deschide un element comun de obicei nu prea sti dar te asigur ca daca vorbesti despre metin 2, metin GX,CS si alte jocuri stupide care le joaca ei,o sa-ti dea atentie (am frate mai mare si cam stiu ce le place). Incearca sa fii atenta daca asculta muzica si ce fel de muzica, pentru ca si asta poate fi ceva comun, mai intai observa-i gesturile si starile si tot ce te intereseaza.

| CHOCCO00 a răspuns (pentru Bris):

[Bris]...In asta nu'ti dau dreptate daca "tipul" vede ca e prea obsedata si ca stie prea multe despre el o sa creada ca e ceva gen "obsedata"...cel mai bine ar fi sa fi tu insati si chiar sa incerci sa intri cumva in discutie cu el sa daca nu, sa il faci qmva sa vina el la tine nu sa te duci tuh la el.:*

| eliaclodia a răspuns:

Nu inteleg cum vine asta: sa fi si ignorata dar si jignita in acelasi timp. Ori te ignora, ori te urmareste sa gaseasca ceva de jignit. Ori te ignora si daca treci de interdictia subinteleasa, atunci te ignora? Cred ca asa. Adica esti bagareata? Vanezi asa ambitios? Sau nu faci nimic, dar te jigneste, uneori nu chiar e simpatic, iar alteori se preface ca nu te vede? Nu am inteles situatia, nici pe tine nu te cunosc inca.
Deci: vrei sa ajungi la inima sa. Cum se ajunge la inima cuiva? Unele mint ca le pasa, altele zic: da-o incolo de inima, ia uite ce motocicleta am, sau silueta, ho ho. Ce iti place la el cel mai mult, dar la tine, dar la alti baieti?

| Traficdeacadele a răspuns:

Mai bine nu te apropiahappyIti zic din proprie experienta cu nu are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si daca te jigneste ce-ti place la el? vrei sa ajunga sa te bata?