| dmicutzaa a întrebat:

Imi place mult un baiat, invatam in aceeasi scoala. Cu un an in urma am vorbit pe site-urile de socializare, dar din pacate acum nu o mai facem. Multi prieteni mi-au spus sa fiu mai insistenta si sa-i scriu prima. Eu nu cred ca e o idee buna, de fapt sunt o fire inchisa in mine si timida :****...Va rog frumos ajutati-ma!
As vrea foarte mult sa comunicam ca si inainte crying(

6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Dacă învățați în aceeași școală înseamnă că vă întâlniți. Zâmbește-i, spune-i măcar,, Bună!" ca să știe și el că exiști. Apoi, dacă veți mai vorbi, fii veselă, arată-i că îți place de el fără să îi spui asta, dacă ești timidă. Veți vorbi mai mult, așa că uită-te în ochii lui, stai cât mai aproape de el când vorbiți și uită-te în ochii lui într-un fel anume. Nu-i greu, băieții sunt proști, îl ții de mână o data și apoi doar după tine se ține laughing

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Poate prieteni tai au dreptat :X, esti unpic timida deoarece ti frica sa nu reactioneze prost. Uneori in viata trebuie tu sa faci primul paswinking.
Iti urez bafta!

| nowar a răspuns:

Incearca sa vorbesti iarasi cu el si poti doar cu un singur ''buna!'' sau ''hei!''sa incepi cu el o conversatie la scoala.

| dmicutzaa explică (pentru nowar):

Daca merge vorba despre o conversatie la skoala..nu pot sa ma apropii pur si simplu de el si sa-l salut...

| dmicutzaa explică (pentru nowar):

Daca merge vorba despre o conversatie la scoala..nu pot sa ma apropii pur si simplu de el si sa-l salut

| dmicutzaa explică:

As vrea sa adaog ca stiu 100 % ca si el ma place dar nu inteleg de ce nu-mi spune asta?