Fii relaxat.Cand o abordezi, cand incepi sa vorbesti cu ea, mereu sa incepi cu un zambet pe buze.Probabil o sa-ti fie frica la inceput, o sa ai sentimenul ala.in care simti teama de respingere. DA-I CU INCREDERE INAINTE. Daca te refuza, nu-i nimic, ti-ai antrenat skill-ul, data viitoare o sa ai experienta necesara, de fiecare data inveti ceva, cu timpul, emotiile acelea se transformat in incredere.
Tine minte daca te respinge, e de vina modul in care ai incercat sa o agati. Imbunatateste-ti mereu stilul de abordat, invata sa inveti din greseli.
Mentine contactul vizual.
Acum ca stii toate astea, du-te si vorbeste cu ea.
Ce sa spui?
Pentru inceput e important doar sa deschizi conversatia cu fata respectiva, doar iti place si vrei sa o cunosti. Dar nu o sa-i spui asta, ci ii arati indirect.
Poti sa deschizi coversatia :
-Cerand o parere: "Buna" (astepti sa raspunda) "Uite ma contraziceam cu prietenul meu…cine crezi ca?";"Stii unde este(un local, ceva, nu conteaza)?" "Tocmai mi-am cumparat pantofi astia, ce parere ai, am facut o alegere buna?"
Conteaza doar sa intri in vorba cu ea.
Acum puteti sa incepeti sa va cunoasteti, faceti cunostinta, vorbiti un pic despre hobby-urile voastre. Acum poti sa vorbesti cu ea de parca ar fi un vechi prieten.
Daca conversatia decurge bine, poti satabili o intalnire in momentul ala, sau ii spui sa-ti spuna numarul de telefon sa mai vorbiti. Nu o intreba daca iti da numarul de telefon! ci scoate telefonul scrie numerele 07 si pune-o sa scrie restul. O notezi in telefon, si-i dai beep sa te recunoasca cand o suni(si sa verifici daca e adevarat numarul care la scris)
FARA REPLICI DE AGATAT! sunt aiurea si nu te duc nicaieri, de asta nu trebuie sa para ca o agati ci ca ai dat peste ea (ca si cum ar fi destinul).
Fii natural!
Kiss:*:*:*
Buna.Intreab-o cum a fost, daca a fost greu, cati bani ii ia etc.Restul vine de la sine.Pa pa:*
Nu ar strica sa-i ceri nr de telefon, iar daca esti cam timid poti lasa o fituica pe banca unde sa il ceri! de altfel o poti face pe ea sa te abordeze prima:fa-te ca ai uitat un caiet pe banca(iar ea iti va sari in ajutor) succes!
Prefate ca ai nevoie de niste sfaturi de la ea(de mate.)....si poate reusesti ceva.
Intreab-o daca a inteles tema pe care i-a explicat-o profu si apoi:eu sunt mihai, dar tu?